Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

10 redenen waarom onze seks niet hetzelfde is als in de film!

2 min
"Net als in de film... ik wil het." You wish! Helaas zijn films niet helemaal een afspiegeling van de werkelijkheid. Zeker niet wat seks betreft. Waar het verschil in zit? Wij zetten het op een rij!

1. Voorspel?

In de film zijn beide partners altijd direct ready to rumble. Hij erop, in de missionaris en gaan. Maar niet in real life. Geregeld kiezen we toch voor een vorm van voorspel voordat we lekker opgewarmd zijn.

2. Perfect in shape

In de film zijn de hoofdrolspelers altijd zo mooi in shape. Logisch, het zijn acteurs, maar het niet hebben (of niet in beeld brengen) van overtollige vetjes of cellulitis maakt het geheel toch net iets romantischer dan in reality.

3. Lenig

Hup, haar benen vliegen als een geoliede pinokkio door de lucht terwijl onze benen halverwege al kraken en staken.

4. Condooms?

In onze levens moet je bij elke spontane sekspartij toch wel even het condoom-momentje erbij pakken. Noodzakelijk, maar niet altijd hetgeen waar je op zit te wachten. Maar goed, daar heeft men in the movies geen last van. Condooms, wat zijn dat?

5. Alles mooi bijgewerkt

Je komt elkaar ineens op straat tegen en van het één komt het ander. Ideaal dat die acteurs preciés op dát moment de bikinilijn en overige ongewenste beharing perfect hebben bijgewerkt. Nou, in onze levens nemen de meeste real life vrijgezellen vrouwen de dagelijkse ontharing met een korrel zout. Een onverwachte ontmoeting met je McDreamy kan dan ook zomaar heel ongemakkelijk worden.

6. Tegelijk orgasme

Ik weet niet wat dat is met die fantastische orgasmes in films, die ook nog eens precies tegelijk tot stand komen maar ehh.. in real life. Neuh.

7. Opgeruimde slaapkamer

De locatie waar de seksscenes zich afspelen zijn altijd té mooi en volledig opgeruimd. Alsof de schoonmaakster nét de deur achter zich dichtgetrokken heeft. Zo ziet onze slaapkamer er in ieder geval niet uit!

8. Seks in de buitenlucht

Acteurs hebben geen last van zand, beestjes, vieze vlekken of regen. Sterker nog, seks in de regen maakt hen juist super knap en extra sexy. Nou, als wij met onze blote kont in de regen staan is dat gewoon koud hoor!

9. Matching lingerie setje

Een zwarte Hema string met een verwassen pastel bh komt Hollywood niet voor. Elke romantische scene is afgetuned met een passend sensueel setje. Niet echt de realiteit, tenzij we een romantisch avond in de planning hebben natuurlijk!

10. Na de seks?

Terwijl men in de film na de seks heerlijk in elkaars armen in slaap valt, weet elke vrouw in het echte leven: Na de seks ga je plassen. Ten eerste om een blaasontsteking te voorkomen en ten tweede omdat het ook gewoon een beetje vies is geworden. Dus... Kortom, seks in films is heerlijk om naar te kijken en bij weg te zwijmelen. Maar probeer het niet te vergelijken met het echte leven, dat is gewoon niet realistisch. Maar dat betekent niet dat wij er niet net zo hard van kunnen genieten. Dus Hema ondergoed of niet, gaan met die banaan! Ook als je kamer 1 grote bende is.. Enjoy!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën