Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Met deze tips word je dominant tijdens de seks

2 min
Heb je ook wel eens de behoefte om dominant tijdens de seks te worden? Hoe pak je dat nou aan? Zeker als het niet in je aard zit of het is niet gebruikelijk tussen jullie, dan kan dat wel eens ongemakkelijk aanvoelen. Wij geven je tips om die touwtjes in eigen hand te nemen!

Dress like a boss

Herken je dat als je je mooi aankleed en extra aandacht aan je haar en make-up besteedt, dat je je dan gelijk mooier en zelfverzekerder voelt? Het geeft altijd een beter gevoel, dan rondlopen in je huispak. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de seks. Als jij dominant wilt zijn, dan helpt het zeker om je mooi en sexy aan te kleden. Wat je aandoet, daar zijn niet perse regels voor, het gaat erom dat jij je mooi voelt. In bed is een sexy lingeriesetje, een doorschijnend (kant of satijnen) topje of jarretels hier zeer geschikt voor. Dus trakteer jezelf eens op een mooi een spannend setje voor de gelegenheid. Je kunt eens op onze Pinterestpagina kijken voor inspiratie. Zorg verder dat je je haar gedaan hebt, mooie make-up op doet en lekker ruikt. Het gaat je zeker helpen, zeker als je normaliter niet zo'n dominant type bent. Het draagt namelijk bij aan het creëren van een juiste mindset.

Use tools like a boss

Een uitgebreide vrijpartij waarbij jij de touwtjes in handen neemt, kan nog spannender worden als je de juiste hulpmiddelen voorhanden hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opwindende satijnen masker om de ander te blinderen of aan een massagekaars, massageolie of glijmiddel. Hiermee kun je het voorspel lekker uitbreiden en op je gemak in de rol van gever groeien. Als je echt wilt uitpakken (en een stapje verder wilt gaan), dan kun je bijvoorbeeld BDSM toys gebruiken, zoals een zweepje of handboeien.

Think like a boss

Nu je alles voorhanden hebt en er stunning uitziet, dan gaat het alleen nog even om dat koppie in de juiste mindset te krijgen. Je uiterlijk helpt daar natuurlijk bij, maar dat alleen is niet voldoende. Je moet het echt uit jezelf gaan halen. Vaak vinden mensen het spannend om dominant te zijn omdat ze onzeker zijn of niet weten hoe de ander erop zal reageren. Doe je het allemaal wel goed, vindt de ander het lekker en hoe neem je eigenlijk de leiding? Het is goed om te beseffen dat eigenlijk niemand het precies weet, puur omdat er bij seks geen waarheid bestaat. Wensen en ideeën hierover zijn voor iedereen anders, dus het blijft een kwestie van trial en error. Misschien klinkt het cliché, maar er bestaat in bed geen goed of fout. Je hoeft niet in één keer super zelfverzekerd te zijn, ook dat groeit met de tijd. Hoe vaker je het doet, hoe comfortabeler jij je bij deze rol gaat voelen. Dat is natuurlijk bij alles zo. Dus maak gewoon een begin en geef jezelf de ruimte om hiermee te oefenen. Zo kun je de handen van je partner boven zijn/haar hoofd leggen en daarbij vertellen dat deze daar moeten blijven liggen totdat jij anders aangeeft. En dan is het eerste begin gelijk gemaakt. Vanaf hier kun je er bovenop kruipen en de ander gaan masseren of met je handen, lippen of tong de intieme delen aanraken. Het is jouw feestje! Je partner vindt het waarschijnlijk al lang super aantrekkelijk dat jij het eens over een andere boeg wilt gooien en je gaat hier vanzelf beter in worden. En onthoud: Fake it untill you make it! Succes!!
Reacties
Categorieën