Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Het woordenboek voor kinky seks!

1 min

Er bestaat voor alles wel een naam en misschien ben je wel eens benieuwd naar de woorden die gebruikt worden voor activiteiten tijdens jullie kinky seks. Hier volgt een opsomming van de meest gebruikte en voorkomende termen die je kan gebruiken om je vriendinnen te doen blozen!

Als je vanilla doet dan doe je aan lekkere alledaagse, maar gewone, vrijpartijtjes. Voeg je daar een kink of een fetisch aan toe, dan heb je het over een activiteit die bij jou de vlinders in de buik doet opleven. Het is het uitdagende gebeuren dat net buiten de vanilla seks valt.

Rolverdeling

Ben jij misschien op zoek naar een harde hand op die billen, dan heb je wel zin in spanking. Ben je graag de ontvanger, dan noemen ze je al snel de submissive of sub. Dat wil zeggen dat jij luistert en de leiding van je partner volgt. Of neem je liever zelf die touwtjes in handen, dan ben je een Dominant of Dom (we schrijven dat met een hoofdletter want Doms hebben soms nood aan ego-streling).

Vind je het wel fijn om gedomineerd te worden tijdens die geile momentjes, dan kan het al is zijn dat je graag aan D/s doet. Meeste mensen kennen dit woord niet, maar wel BDSM. Een algemene term om Dom/sub relaties te beschrijven waarin iemand graag wat pijn ontvangt en de ander het graag geeft, beter bekend als S/M.

Vastbinden

Word je helemaal wild van vastgebonden te worden, maar niet van de pijn, dan ben je een ropebunny en doe je aan bondage. Ben je degene die liever het vastbinden uitvoert en daar graag een hele bedoeling van wilt maken, bijvoorbeeld iemand aan het plafond laten hangen, dan ben je een rigger.

Spelletjes

Je bent een tease als je je partner helemaal opgewonden maakt, maar nooit echt jezelf volledig geeft. Doe je dat wel vaker en ga je je partner zodanig opgewonden maken dat die ervoor smeekt en zeg je dan nee, dan doe je aan tease and denial. Breng je je slachtoffer altijd tot aan de rand van het zalige klaarkomen maar toch net niet, dan ben je aan het edgen. Maken jullie van al die dingen graag een heel spel, dan is jouw kink misschien cumcontrol.

Zo, ik denk dat ik nu al wel een heleboel kinky woorden heb gebruikt, er zijn er natuurlijk nog veel meer maar dit is alvast een goed begin!

Reacties
Categorie├źn