Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Tips voor een ongelooflijk hete avond

2 min
Wil jij je man verwennen met een ongelooflijk hete avond? Hoe maak je het meeste van de avond die je samen hebt? Hoe verwen je hem tot in de puntjes? Lees het hier en geef hem (en jezelf) de avond waar je zo aan toe bent.

1. Lingerie

Trek je allermooiste lingerie aan of koop een geheel nieuw setje wat je man nog nooit heeft gezien. Trek af en toe je shirt of jurk opzij en geef hem een sneak peak terwijl je op je onderlip bijt. Wil je hem écht helemaal gek maken? Lingerie is veel meer dan alleen een sexy setje van slip en beha. Maak bijvoorbeeld je set compleet met jarretels. Zeker weten dat hij niet kan wachten om die kousen met zijn mond uit te trekken. Als je het nog kinkier wil maken, kies dan eens een mooi pakje uit, een met een open kruis bijvoorbeeld.

2. Licht

Het licht is alles bepalend. Wie ziet er sexy uit in TL-licht? Inderdaad. Niemand. Kies een warm licht wat een zwoel gevoel geeft. Als het kan, zorg dan dat je een stalamp hebt zodat het licht vanuit een hoek van de kamer komt en prachtig over je lichaam schijnt, zodat al jouw mooie vormen extra nadruk krijgen door licht en schaduw. Kaarsen doen het ook altijd goed, maar dat licht eraan of je een hete of een romantische avond wil...

3. Afrodisiacum

Afrodisiacum verhoogt de zin in seks. Voedingsmiddelen, zoals bananen, aardbeien, chocolade, gember, zwarte peper, honing, knoflook, vijgen en oesters bevatten lustopwekkende stoffen. Bestel voor je hete avond. bijvoorbeeld een guilty pleasure. En om je man nog meer man te laten voelen kun je hem misschien blij maken met spareribs om zijn mannelijke oergevoel op te wekken, namelijk: jagen. Op jou! rode-wijn-slaapkamer

4. Wijn

Rode wijn! Rode wijn verhoogt je libido en het stimuleert de erogene zones, zowel bij mannen als bij vrouwen. In wijn zit een stofje wat een bepaald enzym blokkeert en daardoor stijgt je testosterongehalte, wat ervoor zorgt dat je meer zin krijgt in seks. En het is toch gewoon al sexy om een wijnglas vast te houden?

5. Muziek

Muziek kan je ‘’in the mood’’ brengen, maar het kan soms ook veel verpesten. Bijvoorbeeld als er dat ene liedje op de radio komt, dat je altijd luisterde met je ex. Dat is alles behalve waar je aan wil denken op een hete avond. Muziek ligt helemaal aan jullie persoonlijke smaak, misschien maakt house muziek jullie geil en opgewonden, misschien wil je je heupen bewegen op jazz of, of heel gepassioneerd zoenen op een romantisch nummer. Muziek is geheel jullie eigen voorkeur!

6. Spannend spel

Voor een sexy spel heb je echt geen spel nodig dat je in de winkel kan kopen. Haal gewoon die dobbelstenen uit de kast! Maak een lijstje met wat er per nummer wat de een bij de ander moet doen en dobbelen maar!

7. Hakken

Hakken maken je elegant, sexy en zelfverzekerd. Daarbij heeft het ook nog eens een voordeel voor je seksleven: als je hakken draagt, kantelen je bekken op dezelfde manier als wanneer je een orgasme hebt. Je bekken zijn hierdoor dus meer ontspannen en is de seks beter. Op hakken lijken je benen langer, zwieren je heupen wat meer en maak je je man gewoon helemaal gek. En als je dan toch die mooie lingerie aan hebt, trek dan vooral je hakken niet uit in bed.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën