Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Mannen versieren - Hoe doe je dat?

2 min
Dan sta je in de stad en zie je ineens de prins op het witte paard staan. Meestal word jij versierd, maar nu wil je zelf de touwtjes in handen nemen. Maar mannen versieren, hoe moet dat eigenlijk? Wij vroegen het ze!

Het panel

Het panel bestaat dit keer enkel uit redacteuren van verschillende mannenwebsites! Mark (26), Nieuwe Revu Jeroen (33), Biernet.nl John (28), DailyBase.nl Wout (26), Kwetsbare Held Markie, PrutsFM

Tja, hoe mannen te versieren zijn?!

Markie: Ten eerste moet je natuurlijk een mooie verschijning zijn, en jawel een beetje sexy helpt wel degelijk. John: Maar ik denk dat voor elke man, zelfs in onze hechte vriendengroep, er veel specifieke eigenzinnige dingen zijn, die ons doen hunkeren naar een vrouw. De ene kameraad valt op een maatje meer ("lekker zacht", zegt hij dan) en de ander kan alleen maar vrolijk worden van een Victoria Secret-type. Wout: Persoonlijk vind ik een vrouw aantrekkelijk als ze blijdschap en geluk uitstraalt. Je ziet gelijk aan de houding en manier van bewegen en kijken of ze onafhankelijk is en zelfrespect heeft. John: Die specifieke voorkeur is wellicht lastig te definiëren, maar in principe valt elke man voor een mooie glimlach aan de overkant van de zaal. Maar ook een zwoele blik die net een paar seconden te lang aanhoudt en natuurlijk een gesprek van niveau, waarbij je echt het gevoel hebt dat er meer in zit dan een ‘korte romance’, kan veel doen.

"Door geluk en blijdschap uit te stralen"

  Jeroen: Ik hou van vrouwen met humor. Maar niet te bijdehand. Dus de 'Heb je bier gemorst in je kruis of ben je gewoon blij om me te zien?', kun je wat mij betreft beter achterwege laten. Mannen houden van duidelijkheid en van vrouwen die direct zijn. Dus met een “Zullen we eerst bier drinken en dan zoenen of hou je niet van bier?” heb je als vrouw gegarandeerd succes bij mij! John: Qua versieren zou ik adviseren om een tweetal hints te droppen dat je hem wel ziet zitten. Het uiteindelijke jagen moet wel door ons worden gedaan natuurlijk! Mark: Precies! Je hebt me door ogenschijnlijk onbewogen te reageren op mijn avances. Mijn vriendin moest na de eerste date niks van me hebben. En dat werkt bij mij als een rode lap op een stier. hoe-mannen-versieren Jeroen: Inderdaad. Het is natuurlijk een feit dat mannen liever zelf jagen. Maar zo nu en dan is het wel fijn om relaxed aan de bar te hangen en gewoon af te wachten wat de avond brengt. Wout: Ik hou persoonlijk wel van vrouwen die initiatief nemen. Al ben ik uiteindelijk graag de dominantere partij, het voelt mannelijker om haar zelf te versieren. Ik heb niet veel hints nodig om op haar af te stappen.

"Het is natuurlijk een feit dat mannen liever zelf jagen"

  Markie: Maar subtiele hint werken wel. Met oogcontact bijvoorbeeld, waar ik wel even bij moet vermelden dat het heel duidelijk moet zijn, anders gaat het finaal langs mij heen en is de aandacht alweer heel ergens anders. Wout: En ook alleen als ik haar aantrekkelijk vind natuurlijk, anders laat ik subtiel merken dat ik niet geïnteresseerd ben. De meeste vrouwen voelen dat vervolgens ook wel aan. Markie: Uiteindelijk is het ook belangrijk wat ze leuk vindt; muziek, films, enz. Bij een vrouw die van top 40 muziek houdt ben ik weg. Wout: En ze moet ook gelukkig kunnen zijn zonder mij. Dat zijn de interessante vrouwen!

Foto 1: Shutterstock - Dmitriy Raykin Foto 2: Shutterstock - Stefanolunardi

Reacties
Categorieën