Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Hoe vaak mannen aan seks denken

2 min
Na alle verhalen weten vrouwen het nog steeds niet: Hoe vaak denken mannen nou écht aan seks?! Wij vroegen het ze!

Het panel

Het panel bestaat dit keer enkel uit redacteuren van verschillende mannenwebsites! Mark (26), Nieuwe Revu Jeroen (33), Biernet.nl John (28), DailyBase.nl Wout (26), Kwetsbare Held Markie, PrutsFM  

Hoe vaak ik aan seks denk?

Mark: Vaak. Maar echt niet zo vaak als vrouwen denken. Jeroen: Nee, het is echt niet zo dat mannen elke 52 seconden aan seks denken. Als dat waar zou zijn, zou ik niets gedaan krijgen op een dag. Maar dat mannen aan seks denken is een feit. Wout: Maar het is ook niet altijd hetzelfde. Is het zomer en lopen vrouwen schaars gekleed rond, dan denk ik vaker aan seks dan wanneer het winter is. John: Toch denken we wel regelmatig aan seks hoor, maar het vervaagd ook direct weer. Bijvoorbeeld als we door de stad lopen en we zien een meid met een sappige kont dan denken we: ‘Mmmhhh lekker!'. Een seconde later komt er een dikke BMW voorbij rijden en zijn we het alweer helemaal vergeten. Het is secondewerk eigenlijk.

"Ik denk in de zomer meer aan seks, dan in de winter"

  Mark: Inderdaad. Het zijn geen hele scenario's. Vaak flarden van gedachten. 'Hoe zouden haar borsten er uit zien?', 'Hoe zou ze in bed zijn?' Dat soort vragen beantwoorden we in razend tempo voor onszelf, denk ik. Jeroen: Zoals Mark zegt, geen uitgebreide pornofilm-scenes die minutenlang duren. Het kan ook dat ene reclamebord langs de snelweg zijn met een aantal mooie vrouwen in strings of inderdaad, mooie vrouwen op straat. Markie: Er moet wel een aanleiding voor zijn, we denken niet de hele dag aan seks hoor. Maar wanneer er een mooie dame langs loopt en even later nog een mooie vrouw, dan zijn wij in staat om aan seks met deze dame denken, samen met de vrouw van daarvoor! Knap hè?! man-denken-seks John: Het is de mannelijke programmering die we niet uit kunnen zetten. Een mooie vrouw op straat zien is alsof er een toeter afgaat waar je wel naar móet kijken. Zelfs als je net 15 minuten geleden geweldige seks hebt gehad met de love of your life.

"We kunnen heus wel langer dan 10 minuten een gesprek houden, zonder af te vragen welke kleur lingerie je aan hebt"

  Wout: Het hangt ook wel af van hoeveel je masturbeert of daadwerkelijk seks hebt. Als ik veel seks heb, dan denk ik er gek genoeg ook veel vaker aan dan wanneer ik weinig seks heb. Als ik weinig vrouwen zie, denk ik er minder vaak aan dan wanneer ik de hele dag tussen leuke vrouwen ben. Sommige vrouwen roepen het in mij op. Die hebben iets spannends over zich. Dit verschilt ook erg per man denk ik. Mark: Wij mannen zijn nu eenmaal snel afgeleid. Maar we kunnen heus wel langer dan tien minuten een gesprek houden zonder onszelf af te vragen welke kleur lingerie je aan hebt. Jeroen: Maar ja, conclusie is dat mannen waarschijnlijk wel wat vaker over seks zullen nadenken dan de gemiddelde vrouw in Nederland.  

Foto 1: Shutterstock - Artem Furman Foto 2: Shutterstock - Auremar

 
Reacties
Categorieën