Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Sexy vrouwen, volgens mannen!

1 min
Wanneer zijn wij op ons aller sexyst volgens de mannen? Check it out ladies!

Het panel

Het panel bestaat dit keer enkel uit redacteuren van verschillende mannenwebsites! Mark (26), Nieuwe Revu Jeroen (33), Biernet.nl John (28), DailyBase.nl Wout (26), Kwetsbare Held Markie, PrutsFM

Wanneer vrouwen echt sexy zijn?

John: Wow, deze vraag is eigenlijk te breed om te beantwoorden. Vrouwen zijn zó sexy en zó mooi! Bijna elke vrouw heeft wel iets wat sexy is in zich. Markie: Ja, goede vraag inderdaad. Hmmmm... John: Misschien is het wel een lekker ding zijn zonder dat je jezelf promoot als lekker ding. Jeroen: Een vrouw brengt mij bijvoorbeeld het hoofd op hol als ze net onder de douche vandaan komt met natte haren.

"'s Ochtends in mijn te grote overhemd"

  Wout: Of als een vrouw net de zee uit komt en haar haren naar achter trekt om het water eruit te knijpen. Zo kwam ik ook mijn huidige vriendin tegen. John: Een vrouw moet haar meest prominente sexyness weten te gebruiken. Gooi die lange benen in de strijd als je ze hebt, ga voor een laag decolleté als je mooie borsten hebt of doe een jurkje aan als je kont er zo geweldig in uit komt. Markie: Een chic jurkje met een strenge bril op vind ik sowieso wel woest aantrekkelijk. mannen-over-sexy-vrouwen Jeroen: Ook is het sexy als ze ’s ochtends in mijn te grote overhemd een ontbijtje voor me maakt. Wout: Of het moment dat ze net wakker wordt en nog knijpt met haar ogen en nog een beetje schor klinkt. Mark: Ik vind het vrij sexy wanneer een vrouw geconcentreerd ergens mee bezig is. Markie: Of wanneer ze juist nonchalant zijn, of doen alsof.. dat kan natuurlijk ook bij een vrouw. Jeroen: Belangrijk voor mij is dat een vrouw zelfverzekerdheid uitstraalt. Niets zo onaantrekkelijk als een vrouw die constant aan me vraagt of ik haar niet te dik vind.

"Als ze gepassioneerd ergens over vertelt"

  John: Een mooie vrouw moet nederig blijven over haar uiterlijk en karakter. Puur en niet arrogant, lief en toch heel sexy kunnen zijn. Mark: Of gepassioneerd ergens over vertellen. Dat kan echt heel sexy zijn. Mijn vriendin kan heerlijk vertellen over eten. Als ze een nieuw restaurantje heeft ontdekt, of een nieuw gerecht. Die verlekkerde blik tijdens het vertellen doet een hoop, kan ik je vertellen.

Foto 1: Shutterstock - Lana K Foto 2: Shutterstock - Daniel M. Nagy

Reacties
Categorieën