Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Wat weten vrouwen nog steeds niet van mannen?

2 min
Er zijn blijkbaar nog steeds een hoop dingen die vrouwen nog niet van mannen weten. Geen paniek, read this en je bent helemaal op de hoogte!

Het panel

Het panel bestaat dit keer enkel uit redacteuren van verschillende mannenwebsites! Mark (26), Nieuwe Revu Jeroen (33), Biernet.nl John (28), DailyBase.nl Wout (26), Kwetsbare Held Markie, PrutsFM

Wat vrouwen nog niet van mannen weten?

Markie: Bijvoorbeeld het huishouden. Stel de vuilnis moet naar buiten, dan gaan we die zak heus wel buiten zetten. Alleen niet per direct. We doen het wanneer het ons uit komt of wanneer het in de planning staat. Ik heb altijd het idee dat een vrouw alles meteen doet, omdat ze er anders de hele dag aan moet denken. Een man kan een vuilniszak prima naast zich neerleggen en er aan het eind van de dag weer aan denken. Het heeft dan ook geen nut om meerdere malen te zeggen dat de vuilnis nog naar buiten moet. Wout: Vrouwen weten denk ik niet dat mannen ook van kleine borsten houden. Die kunnen ook verdomde sexy zijn. Klein en stevig. Vrouwen schamen zich hier vaak voor en dat is echt niet nodig. Misschien is het juist eerder andersom: Ik denk dat veel mannen niet weten hoe gigantisch seksueel bijna iedere vrouw is. Alleen moet je haar het vertrouwen geven om dat te laten zien. Markie: Dat kan ik me voorstellen. Maar lekker knuffelen na de seks, dat gaat gewoon echt niet werken. Een man is klaar, als hij klaar is.

"Een man is klaar, als hij klaar is"

  Markie: Oh en vrouwen weten denk ik ook niet dat er een vliegje in de mannen wc zit zodat we raak plassen, maar dat terzijde. Geeft wel aan dat we vrij simpel denken. Mark: Mannen weten bijvoorbeeld echt niet dat we moeten doorvragen als de vrouw zegt 'dat er echt niets is'. Of dat we dingen moeten aanvoelen. Dat een vrouw niet alles letterlijk zal zeggen. Die dingen, lieve vrouwen, begrijpen we niet. Markie: Haha zeker. Niet uren praten over niets, maar gewoon met een oplossing komen. man-ruzie-vrouw John: Vrouwen moeten gewoon accepteren dat mannen een andere programmering hebben (en vica versa voor ons weer). Wij denken en doen niet zoals jullie vrouwen. Mark: Sommige dingen snappen we niet en gaan we ook nooit snappen. Jeroen: Inderdaad, mannen hoeven ook tijdens een ruzie niet elk detail te bespreken. Ten eerste interesseert ze dat niet en ten tweede zijn ze in een ruzie al na twee minuten de draad kwijt.

"Bij ruzie zijn we na 2 minuten al de draad kwijt"

  John: Precies. Er zijn genoeg vrouwen die ons proberen te vormen. We zijn visuele dieren. We zijn wild. We zijn logisch. We zijn ego’s. We zijn sterk. We houden van vrouwen. Wij zijn mannen! Mark: Maar verder houden ook wij er heus ook van om af en toe een complimentje te krijgen. Echt waar. Markie: En voor de rest zijn vrouwen best lief.

Foto 1: Shutterstock - Prodakszyn Foto 2: Shutterstock - Wavebreakmedia

Reacties
Categorieën