Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Welke kleding vinden mannen mooi?

2 min
Welke kleding vinden mannen mooi? Of juist heel lelijk?! Dat willen we toch allemaal weten! Wat vinden ze bijvoorbeeld van rokjes, Uggs, spijkerbroeken en Crocs?!

Het panel

Het panel bestaat dit keer enkel uit redacteuren van verschillende mannenwebsites! Mark (26), Nieuwe Revu Jeroen (33), Biernet.nl John (28), DailyBase.nl Wout (26), Kwetsbare Held Markie, PrutsFM

Welke kleding ik mooi vind?

Markie: Poeh hé! Moeilijke vraag voor een man. John: Het draait eigenlijk meer om het lijf wat in de kleding wordt gestoken. De kleding moet je lichaam accentueren om de mooie vormen die je hebt te benadrukken. Kerels hebben echt geen moeite mee als je bijvoorbeeld een buikje hebt, zolang je het maar kan compenseren. Wout: Of iets mooi staat vind ik ook meer van het figuur dan van de kleding zelf afhangen. Ik hou zelf wel van donkere jurkjes, tot net boven de knieën en dan vooral als ze strak om het figuur heen vallen. Een vrouw met mooie ronde billen en een jurkje aan kan erg aantrekkelijk zijn. Jeroen: In het algemeen zijn jurkjes, strakke spijkerbroeken of korte rokjes altijd goed wat mij betreft. Maar, zoals Wout al zegt, zeer afhankelijk van welke vrouw het draagt natuurlijk. Zo zie ik Barbie liever niet in een minirok, maar Doutzen Kroes kan zelfs een vuilniszak aantrekken wat mij betreft.

"Hakken! Hoog, hoger, hoogst"

  Mark: Ik zeg: hakken! Hoog, hoger, hoogst. Het geluid van hakken op de stoep is echt één van de meest sexy geluiden ter wereld. Wout: Grappig, ik houd juist niet van hoge hakken, dat vind ik snel ordinair. Geef mij maar een vrouw op gympen. Al staat dat weer niet mooi onder een jurkje... welke-kleding-vinden-mannen-mooi Markie: In ieder geval geen Crocks, Uggs of Louis Vuitton tasjes. Jeroen: Ja! Die Uggs en plastic klompen mogen ze zeker in de kast laten. En wat dacht je van tuinbroeken of witte leggings... John: Qua kleding en schoenen zien we denk ik graag dat je zo vrouwelijk mogelijk bent. En graag anno 2013. Sommige vrouwen lopen erbij alsof het nog steeds 2003 is. Mark: Het is vooral belangrijk dat een vrouw er verzorgd uitziet. Dat ze er moeite voor doet, zeg maar. Qua stijl maakt het dan voor mij weinig uit. Nonchalant sportief of juist heel vrouwelijk: Zolang het lijkt alsof er over is nagedacht. Een vrouw die zichzelf kent en weet wat er bij haar werkt is erg aantrekkelijk.

"Laat die plastic klompen maar thuis"

Markie: Ik verwacht wel een beetje originaliteit bij een vrouw. Maar mijn voorkeur gaat eigenlijk toch wel weer uit naar een fijn kort jurkje. Niet te ordinair, wel sexy. Wout: Nee ik houd ook absoluut niet van vrouwen die van zichzelf al sexy zijn en dat proberen te versterken met kleding die net te bloot is. Ook spijkerbroeken tot de navel vind ik zo'n rare mode. Sexy met stijl: Daar hou ik van!

Foto 1: Shutterstock Foto 2: Shutterstock - Solominviktor

Reacties
Categorieën