Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Letten mannen op de afsluiter van jouw whatsapp?

1 min
Tijdens de prille fase waarin je met die leuke vent verkeerd zijn vrouwen gefocust op de afsluiter van het berichtje. Is het een xxx, groetjes of kus? Maar hoe zit het eigenlijk bij de mannen, zijn zij daar ook mee bezig? Wij vroegen het ze!

Het panel

Toon (32), projectleider Stein (28), accountmanager Jasper (32), leraar Ron (33), jurist George (31), zelfstandig ondernemer

Of ik in de date-fase op de afsluiting van haar whatsapp let?

Ron: In de beginfase wel ja, dan is dat belangrijk. Op dat moment is dat een belangrijke indicatie voor hoe het ervoor staat. Toon: Ja, daar lette ik in de flirt fase ook zeker wel op. Ik weet nog dat ik smsen kreeg van mijn scharrel en dat ik het leuk vond dat ze eindige met een uitgeschreven 'kus'. Dat ze het destijds niet afdeed met een makkelijk naar iedereen gestuurde 'x', vond ik wel wat zeggen. Stein: Nou zeker. Hoe een vrouw afsluit spreekt boekdelen, dus liefs, kus of uitgebreider hebben voorkeur.

"xxx betekent voor mij niet ineens 3 keer zoveel als x"

  Jasper: Het maakt ook uit wie er als eerste met een x afsluit. Als zij dat doet is het wel een duidelijke hint dat ze over meer fantaseert, denk ik dan tenminste. xxx is een duidelijke aanwijzing voor 'meer' wat mij betreft. George: Dat denk ik ook wel, maar "xxx" betekent voor mij niet ineens 3 keer zoveel als "x". Stein: Ach, xxx sturen we toch naar iedereen? George: Misschien ook wel. Eigenlijk hecht ik er ook niet al teveel waarde aan. mannen-whatsapp Toon: Maar in de beginfase vond ik 'liefs' bijvoorbeeld wel wat eng en later juist alleen maar leuk! Ron: Ik vind 'groetjes' heel afstandelijk, met kusjes of heel veel liefs heb ik het idee dat ze wel meer wil. Jasper: Nou zeker. Groetjes is voor mij een afknapper!

"Groetjes is voor mij een afknapper"

  Stein: Eens! Groet is kill. George: Dat zou mij ook wat koel ogen. Zo'n afsluiting zou me dus wel weer kunnen beïnvloeden. Daarentegen zullen alle overige afsluitingen mij niet perse een beter gevoel geven.

Foto 1: Shutterstock - Rido Foto 2: Shutterstock - Argo74

Reacties
Categorieën