Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Sexy lingerie

1 min
De een heeft altijd een passend setje aan en de ander gaat voor hetgeen wat lekker zit. Felle kleuren, wit kant, string of ondergoed; keuzes genoeg. Vandaag vroegen wij aan de mannen waar hun voorkeur naar uit gaat.

Het panel

Toon (32), projectleider Stein (28), accountmanager Jasper (32), leraar Ron (33), jurist George (31), zelfstandig ondernemer

Welke lingerie ik sexy vind?

Jasper: Hmmm... sexy lingerie? Ik vind het vooral mooi als een vrouw zich zelf sexy voelt, wat dat betreft is het belangrijker dat zij het zelf mooi vindt, dan wat ik vind. Toon: Ik vind een string altijd sexy! Daar kan bijna niks aan fout gaan en het maakt mij dan ook niet uit van welke stof. Ron: Ik zeg ook een string in plaats van een onderbroek en ik vind een gladde stof wel mooi. Maar eigenlijk geef ik niet zoveel om lingerie, als het mooi zit vind ik dat het belangrijkst. Jasper: Nee, over de stof kan ik ook weinig zeggen. Tijdens een enigszins opgewonden uitkleed-ritueel denk ik niet: 'hee dit is een mooie kwaliteit katoen zeg'.  

"Als een cadeautje mooi ingepakt is, word je daar vrolijker van!"

  Stein: Haha! Als ik mag kiezen, kies toch voor kant. George: Ik zeg maar zo, als een "cadeautje" mooi ingepakt is, word je daar vrolijker van en dat is hier niet anders. Een passend setje vind ik dan wel het mooiste, waarbij de kleur meer afhankelijk is van wat de vrouw staat, dan dat ik daarin een uitgesproken voorkeur heb. Jasper: Mee eens. Het verschilt nogal per vrouw wat mooi is. Zwart kant of katoen vind ik altijd wel mooi geloof ik. Een felle kleur kan heel snel de aandacht van haar lichaam afleiden, en de lingerie moet juist haar schoonheid op een subtiele manier versterken. bh-setje-lingerie-zwart Stein: Ik vind de kleur ook zeer afhankelijk van huidskleur. Over het algemeen zeg ik wit, zwart of een spannend printje. Toon: Ik ga eerder voor roze of een ander fel kleurtje. Zeker bij een mooi zomers gebruind lichaam. Een BH mag het liefst zo snel mogelijk uit, dus zal ik niet heel veel aandacht voor hebben.

"Ik zeg: wit, zwart of een spannend printje"

  Stein: Alles wat de borsten ondersteund en de vormen accentueert is goed. Een voorgevormde cup is prima. George: Van mij hoeven voorgevormde cups hoeft niet zo. Mooi verpakt zijn is leuk, maar de vrouw hoeft niet te veranderen daardoor.  

Foto 1: Shutterstock - Denis Vrublevski Foto 2: Shutterstock - Ammentorp

Reacties
Categorieën