Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Deze eigenschappen willen mannen in een vriendin!

1 min
Mannen vertellen welke eigenschappen hun vriendin moet hebben om een goede relatie te kunnen aangaan. Er zitten zeker interessante feitjes tussen, dus even lezen en doe er je voordeel mee!

Het panel

Fred (25), LOBI Fabian (28), Lefhebbers Stepan ‘Chilliez’ (35), Marketing/Zelfstandig ondernemer Daniël (29), Vertegenwoordiger Melvin, Journalist

Belangrijke eigenschappen in een vriendin?

Melvin: Sowieso lief, zorgzaam en begripvol. Stepan: Een vriendin hoort ook attent te zijn. Verder inderdaad lief, enthousiast, vrolijk, ambitieus en een beetje humor. Daniël: Humor en veel zelfspot staan bij mij op nummer 1. Melvin: Ze mag ook wel een wild randje hebben. Fabian: Verras me. Verbaas me. Vertrouw me en zeg me dat ik lieg als je dat aanvoelt. Want feit is dat jullie het toch negen van de tien bij het rechte eind hebben.

"Lief, ambitieus en vrolijk..."

  Fred: Ik zeg vooral niet zeuren en niet teveel met jouw zaken bemoeien. Stepan: Niet al te opvliegerig. Ze moet ook kunnen luisteren, zeker belangrijk tijdens een ruzie in plaats van de oogkleppen op en boos worden. Fred: En zeker niet de vraag 'Waar denk je nu aan?' stellen. Hier zijn jongens erg allergisch voor! stabiele-relatie Stepan: Ik vind het ook belangrijk dat ze naast me moet kunnen staan en zich moet kunnen redden in gezelschap. Fred: Precies, ze moet goed kunnen opschieten met jouw vrienden, erg belangrijk! Daniël: Ik hou wel van een vrijgevochten type dat zowel zichzelf als jou enorm weet te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Dan heeft ook z'n weerspiegeling op de relatie. Fred: Mee eens. Ze moet haar eigen ding doen en initiatief nemen!

"Het is mooi als vrouwen een passie hebben"

  Daniël: En ik vind het zo mooi als vrouwen echt een passie hebben, dat ze echt ergens voor gaan. Fabian: De vrouw mag de man nooit op een voetstuk plaatsen. Alle keuzes van klein tot groot overlaten aan de man en altijd volgzaam zijn in de keuzes die hij maakt omdat hij nou eenmaal beter is in zijn beargumentatie. Stepan: Een tikje jaloers mag dan weer wel, maar niet teveel. Tot slot moet ze zichzelf en haar huis goed verzorgen. Ik doe dat zelf namelijk ook, ik hou niet van viespeuken.

Foto 1: Shutterstock - Val Thoermer Foto 2: Shutterstock - Maridav

Reacties
Categorieën