Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Afknappers voor mannen tijdens daten

1 min
Vaak voel je intuïtief aan of een date soepel verloopt of niet. Toch zijn mannen (net als vrouwen!) niet altijd goed in te schatten. Wat zijn echte afknappers voor mannen tijdens een date? Lees het hieronder en doe er je voordeel mee!

Het panel

Fred (25), LOBI Fabian (28), Lefhebbers Stepan ‘Chilliez’ (35), Marketing/Zelfstandig ondernemer Daniël (29), Vertegenwoordiger Melvin, Journalist

Waar mannen op afknappen?

Fred: Silence! Stepan: Haha. Voor mij persoonlijk moet er inderdaad gespreksstof zijn, is dat er niet en vallen er stiltes dan weet ik genoeg. Fred: Precies. Van die momenten dat je allebei denkt: Wat doe ik hier? Waar ben ik aan begonnen? Het moet allemaal in een flow gaan, zonder dat je allebei teveel moeite hoeft te doen om het gesprek gaande te houden.

"Als er stiltes vallen"

  Fabian: En matige grappen of een lage algemene ontwikkeling komen het eerst naar boven. Daniël: Of vrouwen zonder zelfspot. Stepan: Verder afgebeten nagels of constant in je telefoon zitten tikken. Fabian: Precies, een smartphoneaddict is een echte afknapper. Of een slechte adem... Melvin: En het hebben van seks na een paar dates is natuurlijk chill, maar verwacht niet dat het ooit nog serieus wordt. afknapper-daten Daniël: Over seks en dates gesproken, een vrouw die er openlijk meerdere date-partners op na houdt is ook niet echt aantrekkelijk. Dat doet ook wel wat met je testosteronspiegel. Stepan: En ik vind enige etiquette aan tafel ook een vereiste. Fabian: Deze lijst mag gerust aangevuld worden met ‘de om de 10 minuten naar de wc-moeter’. Of het roken voor het slapen of vlak na het wakker worden.

"De Zwaan-kleef-aan is een absolute afknapper"

  Daniël: Of een vrouw die, na een leuk avondje stappen en dansen, eigenlijk alleen maar over zichzelf kan praten. Fabian: Wat dacht je van de Zwaan-kleef-aan in de kroeg?! Dat je vrienden zich hardop afvragen wie dat is en wat ze van je moet! Fred: Het is wel leuk als je allebei een tikkeltje zenuwachtig bent. Dat maakt het altijd wat spannender. Voorkom ergernis de eerste paar dates, dan moet het helemaal goed komen!

Foto: Shutterstock - Kzenon Foto: Shutterstock - oliveromg

Reacties
Categorieën