Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Waarom moeten vrouwen blij zijn met mannen?

1 min
Ze kunnen niet opruimen, niet schoonmaken of luisteren... allemaal clichés waar vrouwen het vaak over hebben. Als tegenreactie vertellen deze mannen waarom vrouwen heus blij moeten zijn met mannen!

Het panel

Fred (25), LOBI Fabian (28), Lefhebbers Stepan ‘Chilliez’ (35), Marketing/Zelfstandig ondernemer Daniël (29), Vertegenwoordiger

Waarom blij zijn met mannen?

Stepan: Wezenlijk zouden mannen en vrouwen de kont niet kunnen keren zonder elkaar, al kunnen we elkaar soms de haren uit de kop trekken. Fred: Mannen zeuren niet zoveel. Daniël: Zonder mannen hebben vrouwen natuurlijk zelf ook niets meer om over te praten, klagen of om over te roddelen. Dan kunnen ze het alleen over andere vrouwen hebben, en dat wordt natuurlijk ruzie. Stepan: Het zorgt wel voor een bepaalde balans. Fabian: En wat dacht je van hun little black dress of killerheels die het niet overleven tijdens het ontstoppen van de gootsteen of bij het leggen van een laminaatvloertje?  

"Die killerheels overleven het niet tijdens het

ontstoppen van de gootsteen"

  Fred: Precies, mannen komen met oplossingen, tonen initiatief en zijn meestal niet lui! Daniël: En vrouwen hebben bovendien ook iemand nodig die een gespierde arm om haar schouder legt en troostend kan zeggen 'ik begrijp je', zonder zelf überhaupt nog te kunnen herinneren waar ze het tien minuten geleden ook alweer over had. Stepan: Ik denk eigenlijk wel dat mannen en vrouwen qua dingen in deze tijden veel naar elkaar toe groeien. Mannen moeten blij zijn met vrouwen, maar andersom zouden vrouwen ook blij moeten zijn met mannen. Fabian: Hoewel ik zelf overwegend blijer ben met de vrouw dan andersom want eerlijk is eerlijk; er bestaat toch weinig mooiers dan het vrouwelijk schepsel. Uiteraard die ene en niet allemaal!  

Foto: Shutterstock - Adam Gregor

Reacties
Categorieën