Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

De man verleiden; tips & trics!

1 min
Tuurlijk, wij vrouwen willen versierd worden! Maar soms komt het voor dat we zelf ook poging willen wagen, nou dan kun je het -volgens deze mannen- zo aanpakken!

Het panel

Fred (25), LOBI Fabian (28), Lefhebbers Stepan ‘Chilliez’ (35), Marketing/Zelfstandig ondernemer Daniël (29), Vertegenwoordiger Melvin, Journalist

Haha, hoe je mij moet verleiden?

Melvin: Dat hangt natuurlijk af van de setting en mijn gemoedstoestand. Fabian: Mijn natuurlijke reflex is om te zeggen dat ik altijd de versierder ben. Dit uiteraard om te voldoen aan het 'trotse man principe'. Stepan: Vrouwen doen te moeilijk om op iemand af te stappen. Fred: Nederlanders zijn ook vaak teruggetrokken en op zichzelf. Het is dus juist mooi om te zien als de vrouw initiatief neemt en jij als gretige jonge vent perplex staat.

"Maar ik ben toch altijd de versierder..."

  Daniël: Ik vind die eerste blik heel belangrijk. Dat je voelt dat ze je in de gaten houdt. Fred: Ik val ook wel op uitstraling en hou totaal niet van arrogante meiden. Lachen, speels.. dan heb je mij ingepakt. Ik denk wel dat veel mannen op 'arrogante' meiden vallen. Al hoewel ik betwijfel of dat arrogantie is. Denk meer onzekerheid. Fabian: Eerlijkheid gebied te zeggen dat de keren dat ik versierd ben niet heel veel anders is gegaan dan dat ik het gevoel had dat ik de versierder was van de twee. Om vervolgens de dag erna wakker te worden en te denken: 'Wait? What just happend?' En dan hopelijk de mooiste voldane lach naast me te zien liggen! Melvin: Als ik die vrouw tegenkom in de kroeg en ik heb al een paar biertjes op, dan is een mooi koppie en een leuk gesprek al genoeg.

"Lachen, speels.. dan heb je mij al ingepakt"

  Daniël: En als ze dan op je afstapt is het belangrijk om een losjes gesprek te hebben zonder dat ze gelijk alles van je wilt weten. Stepan: Precies. Gewoon een normaal, leuk gesprek aangaan op niveau is al voldoende. Met een gezonde dosis flirten moet dat wel lukken. Daniël: Uiteindelijk moet zo'n goede versierpoging natuurlijk volmaakt worden op de dansvloer. Stepan: En ach, al vind je dat of een gesprek moeilijk, dan werkt een briefje met je nummer ook wel!

Foto: Flickr - David Compton

Reacties
Categorieën