Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

One-night-stand: Wat wil hij the day after?

1 min

Je hebt een one-night-stand gehad en vind het misschien wel leuk om hem nog eens te zien. Maar hoe weet je of die interesse wederzijds is? Dit zeggen de mannen erover! 

Het panel

Fred (25), LOBI
Fabian (28), Lefhebbers
Stepan ‘Chilliez’ (35), Marketing/Zelfstandig ondernemer
Daniël (29), Vertegenwoordiger
Melvin, Journalist

Hoe ik na een one-night-stand toon of ik haar leuk vind of niet?

Fabian: De beslissing wat de volgende morgen gaat brengen wordt in mijn geval vaak al 's nachts gemaakt.
Fred: Als ik haar leuk vind, dan geef ik haar aandacht zowel verbaal of via communicatiemiddelen.
Daniël: Ik zou de volgende ochtend in ieder geval zorgen voor ontbijtje op bed. Niet te lang blijven hangen natuurlijk, anders ben je zo’n plakker en daarmee de afknapper.
Fabian: Precies. Is het de winnaar waar je al weken een oogje op had, dan maak je ontbijt.
Melvin: Ik vind de volgende ochtend een eitje bakken nogal overdreven.
Daniël: Hmm.. zorg sowieso dat je haar nummer krijgt zodat je zelf het moment van de eerste sms kan bepalen.
Melvin: Eens, met een subtiel smsje krijg je meestal wel de indruk of er meer in zit zonder al te veel gezichtsverlies te lijden.

"Een eitje bakken lijkt me nogal overdreven"

Daniël: Niet te vroeg toevoegen op Facebook, even die eerste week spanning uitzitten en daarmee kijken of zij al stiekem wat onderneemt.
Stepan: Ik praat er gewoon over en laat haar weten dat ik haar graag zou blijven willen zien. Of vraag gewoon: "Wanneer zien we elkaar weer?" Die boodschap lijkt me duidelijk genoeg. Maar dan zou ik er wel bij zeggen dat ik haar graag wil leren kennen zodat het geen bootycall-ding wordt. Fred: Eigenlijk denk ik dat elke meid die een beetje hersens heeft wel aanvoelt of er wederzijdse interesse is.
Fabian: Zo is het. Als ik het de lust in het holst van de nacht geweest en je bent te laat begonnen met je moves in de club, dan doe je 's ochtends alsof je er echt niet uit kan komen. Dan draait het uit op diegene met de langste adem!
Fred: Of gewoon geen contact meer opnemen en afwimpelen, dat is gebruikelijk bij de meeste jongens. Pijnlijk maar zo gaat het nou eenmaal.
Melvin: Inderdaad. Als je het bij die ene keer wilt laten dan zullen de replies nog kouder zijn dan een doordeweekse middag op Lapland.
Fabian: De one-night-stand verhult vaak naast een scheve tiet of harige rug meer dan het antwoord op deze vraag. Because there ain’t no language like bodylanguage! 

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën