Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Hoe kun je die hunk in een kroeg versieren?

1 min
Jagen... dat is toch iets wat mannen doen? Maar wat nou als jij jouw crush in de kroeg aan de haak wilt slaan? Hoe moet je een hunk versieren? Ons mannenpanel geeft advies!

Het panel

Paul (32), Manager horeca Nick (26), Industrial design Rick (25), Student Falcon (46), Juridische sector Bart (27), Master fiscaal recht

En mannen... vertel! Hoe moeten wij jullie versieren?

Nick: Dit is voor vrouwen denk ik wat makkelijker dan voor mannen. In de kroeg ligt naar mijn mening het initiatief bij de man en hebben de vrouwen het vaak voor het kiezen. Bart: Zeker, vrouwen verkeren in een luxepositie. Enig oogcontact, een paar woorden en/of de simpelste aanraking zijn voldoende om een mannenhart op gang te krijgen. Rick: Voor mij werkt het als een vrouw er spontaan bij komt zitten en mijn aandacht op een leuke manier opeist. Bart: Maar dat moeten ze wel durven uiteraard. Rick: Het hoeft niet eens heel bijzonder te zijn, gewoon samen een drankje doen aan dezelfde tafel en een leuk gesprek voeren is vaak al genoeg om erachter te komen of er een klik is.  

"De simpelste aanraking is voldoende om

een mannenhart op gang te krijgen"

  Bart: Precies. Het krijgen van subtiele signalen is de belangrijkste factor, dat geeft mij bijvoorbeeld nét dat beetje extra zelfvertrouwen om toch dat gesprek te starten. Dit geldt overigens ook voor buiten de kroeg. Nick: Of vrouwen moeten het laten merken door te lachen om zijn grappen en verhalen en af en toe lichamelijk contact te maken. Als ze écht graag wil gewoon te beginnen met zoenen... Paul: Ik denk ook dat het helpt om tussendoor gewoon even weg te lopen om daarna weer 'toevallig' langs te komen. Bart: Wees niet bang om de signalen wat duidelijker te maken, mannen zijn simpele wezens. Paul: Mijn ervaring met 'jagende' vrouwen is dat ze zich nogal opdringen en ik vind dat als man een afknapper, hoe leuk de dame in kwestie ook is.  

"Door te lachen om zijn grappen"

  Paul: Het hangt er ook wel vanaf wat het doel van de versierpoging. Als het voor een avondje is, zou ik adviseren om recht op je doel af te gaan en te zeggen wat je wilt. Mocht je voor wat meer figuurlijke diepgang willen gaan denk ik dat vrouwen in elk geval de man het gevoel moeten geven dat hij aan het 'jagen' is. Falcon: Volgens mij kan een vrouw al volstaan om via lichaamstaal aan te geven dat zij ontvankelijk is voor een versierpoging van een man die ze daarvoor geschikt acht. Zij kiest daarmee de mannen uit die hun beste beentje voor mogen zetten. Paul: Inderdaad. Gun mannen de tijd en de ruimt en laat hem ook een beetje jagen  

Foto: Shutterstock - Minerva Studio's

Reacties
Categorieën