Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Model schaamhaar; Wat vinden mannen mooi?

1 min
Eigenlijk scheren en waxen wij ons al jaren op dezelfde manier. Wij hadden eigenlijk geen idee wat de voorkeuren van het andere geslacht waren, dus besloten wij het ze te vragen. Mannen... brand los!

Het panel

Paul (32), Manager horeca Nick (26), Industrial design Rick (25), Student Falcon (46), Juridische sector Bart (27), Master fiscaal recht

Volle beharing, streepje, driehoekje of helemaal niks... wat vinden mannen mooi?

Bart: Eigenlijk heb ik er helemaal geen problemen mee, als het maar in proportie en netjes is. Nick: Een enorme bos gaat mij een beetje ver, maar een beetje beharing vind ik niet erg. Rick: Ikzelf ga voor geen beharing en uit ervaring met verschillende patronen, vormen en lengtes vind ik het persoonlijk mooier en fijner als het meisje ook geen beharing heeft. Het is gewoon net wat gladder en kriebelt minder. Falcon: Ik vind het heerlijk om lang te beffen. Daarbij is het wel fijn als in ieder geval de schaamlippen kaal zijn. Een driehoekje, landingsbaan of streepje daarboven maakt dan niet veel meer uit. Paul: Precies, vooral bij het beffen vind ik het fijn als er zo min mogelijk beharing bij de schaamstreek is.  

“Geen beharing is gladder en kriebelt minder”

  Bart: Ik heb ook het liefste helemaal niks. Nick: Kaal vind ik ook prettig, maar er af en toe een verrassend figuurtje in scheren is alleen maar lachen en kan ook romantisch zijn! Vraag: Vertel jij je vriendin je voorkeur of laat je haar zelf beslissen? Paul: Ik zou wel mijn voorkeur laten weten, maar ik zou de keuze van het al dan niet verwijderen van de beharing bij mijn vriendin laten. Bart: Misschien zou ik het haar ook wel laten weten, maar meer bij wijze van grap. Ik weiger mijn (mogelijke) vriendin dat soort veranderingen op te leggen. Als zij ergens voor kiest, heb ik daar vrede mee. Zo werkt dat.  

Foto: Shutterstock - Jochem Schoenfeld

Reacties
Categorieën