Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Wat zijn de favoriete standjes van mannen?

1 min
Ben jij tevreden met de vertrouwde missionaris houding of wil je toch wat vaker andere standjes proberen? En wat vindt de man eigenlijk lekker? Wij vroegen het ze en de antwoorden zijn openhartig en interessant! So read & learn!

Het panel

Nick (26), Industrial design Rick (25), Student Falcon (46), Juridische sector Bart (27), Master fiscaal recht

Welk standje heeft jouw voorkeur in bed?

Bart: Hmm... lastige keuze. Maar als ik dan toch moet kiezen, lig ik het liefste bovenop. Rick: Heel saai inderdaad, maar missionaris doet het vaak wel goed. Je hebt oog voor elkaar en kan goed in elkaars nek bijten of elkaar speels krabben over de rug. Bart: Precies. Dat geeft ook het meeste gevoel bij mij en je kan zo lekker in elkaar kruipen. Leuk toch! Falcon: Sluit ik me bij aan. Ik vind een “gewone missionaris” heel lekker. Dan kan ik lekker lang, rustig, diep, afgewisseld met hard, snel, kort in en uit, mijn vriendin heel fijn laten klaarkomen. En dat vind ik toch gewoon het lekkerste, merken dat ze heel vaak komt en totaal uitgeput en afgedaan raakt.

"De gewone missionaris... heel lekker!"

  Bart: Ik vind eigenlijk alle standjes lekker, behalve doggy. Nick: Nee? Ik heb ook vaker doggystyle gedaan en zoals de naam eigenlijk al zegt heeft dat wat dierlijks en wat ruigs in zich.. Dat vind ik op z’n tijd toch ook wel erg geil. Bart: Ja, snap ik. Maar ik houd niet zo van doggy omdat je elkaar niet aankijkt, ik vind het zo onpersoonlijk worden ofzo. Ik weet het verder niet precies, maar het is gewoon absoluut niet mijn favoriet. Nick: Ik vind het persoonlijk ook juist fijn als ik haar gezicht kan zien tijdens de seks. Het maakt het persoonlijker en elkaar in de ogen aankijken, als je intiem bezig bent, is geil.

"Elkaar in de ogen kijken als je intiem bent is geil"

  Rick: Maar af en toe een wissel zodat zij boven zit of ligt is ook erg fijn. Nick: Zeker, als zij bovenop zit en het werk doet is dat top. Bart: Ja inderdaad. Zolang we het allebei naar ons zin hebben en ook nog een hoogtepunt kunnen bereiken is het prima. Daar is seks voor bedoeld, lijkt mij.

Foto: Shutterstock - Irbis Picture

Reacties
Categorieën