Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

5x beste standjes

2 min
Ben jij ook zo'n type die een vrijpartij stiekem toch vaak in het zelfde bekende missionaris standje eindigt? Dan is het misschien toch leuk om eens wat anders te proberen! Wij zetten 5 leuke standjes voor je op een rij ter afwisseling.

1. Honingpotje - variant op de missionaris

Dit standje is is een leuke variant op de bekende missionarishouding. Je kunt hiermee toch een beetje in je comfortzone blijven, maar er dan wel net een twist aan geven. De man zit op zijn knieën en steunt daarbij op zijn handen, terwijl de vrouw op haar rug ligt. Zij trekt haar benen op en slaat haar handen om zijn rug heen. Vanaf deze positie kan de man haar penetreren. Doordat de vrouw haar benen omhoog trekt, zal de vagina nauwer worden, wat weer voor extra stimulatie zorgt.

2. De vrouw bovenop

Dit standje is - op de missionaris na- misschien wel het bekendste standje. De rollen van de missionaris zijn namelijk omgedraaid, de man ligt op zijn rug en de vrouw kruipt per bovenop met haar gezicht naar hem toe. De vrouw is hierbij in charge en bepaald het ritme en de snelheid. Het leuke van dit standje is dat de man tegelijkertijd haar borsten of clitoris kan stimuleren voor extra sensatie.

3. Doggy style

Nog een bekend en populair standje en dat is het natuurlijk niet voor niets. Het is een hele fijne en leuke variant, waarbij je niet perse heel lenig of sterk hoeft te zijn: de doggy style. De vrouw zit hierbij op haar handen en knieën, waarbij de man haar van achter kan penetreren. Voor mannen vaak een genot omdat hij snel, diep en vrijuit kan stoten. Misschien is het voor dit standje wel handig om wat (extra) glijmiddel te gebruiken, zodat de penetratie lekker soepel verloopt. Dit kun je bij een drogist of sexshop kopen. Het leuke aan dit standje is dat de man mooi uitzicht op de billen van de vrouw heeft én hij kan -indien gewenst- haar borsten vasthouden. Spannend!

4. Tango - variant op missionaris

Ook dit standje is een leuke variant op de missionarishouding, omdat deze nou eenmaal erg populair en veelal fijn is voor de meeste koppels. Als je in de missionarishouding ligt, rollen jullie op je zijkant waarbij je de penis in de vagina houdt. Om in balans te blijven kun je elkaar vasthouden tijdens het omrollen. Dit standje is erg intiem, doordat de lichamen dicht tegen elkaar aangedrukt zijn en jullie tegelijkertijd kunnen kussen. Het kan wel wat lastiger zijn om vanuit deze houding te stoten en ook zal de penetratie niet heel diep zijn. Maar zeker een fijne om eens te proberen.

5. Zittend standje

Wanneer je het over een hele andere boeg wilt gooien, probeer dan dit zittende standje eens. Jullie zitten tegenover elkaar op je billen en met gebogen benen, waarbij je steunt op de armen. Vervolgens legt de vrouw de benen bovenop de benen van de man, waardoor de penis in de vagina kan gaan. Op dat moment maken jullie beide een schommelbeweging, wat de stimulatie doet opwekken. Het is niet het makkelijkste standje, omdat de penis er eenvoudig kan uitglippen. Maar oefening baart kunst! Vanuit deze positie kun je elkaar goed aankijken en betasten, wat jullie ook weer extra spanning bezorgd. Veel plezier! Wat is jouw favoriete seksstandje?

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën