Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

De G-spot stimuleren als een pro!

2 min
We horen en lezen geregeld van alles over de G-spot, terwijl een groot gedeelte van ons hier nog geen kennis mee gemaakt heeft. De één zweert erbij, terwijl de ander deze mysterieuze plek maar niet kan ontdekken. Want de G-spot stimuleren, hoe doe je dat nou precies? Wij geven je tips hoe je deze plek kunt bevredigen als een expert!

Waar zit de G-spot?

Voordat je de je skills op de G-spot kunt loslaten, moet je natuurlijk wel weten waar je deze precies kunt vinden. Het is even zoeken, maar als je op je rug ligt, kun je de vinger(s) een aantal centimeter in je vagina schuiven (ongeveer 2 vingerkootjes). Wanneer je je vinger richting de bovenkant (de kant van het plafond) duwt, zou je daar deze mysterieuze plek kunnen vinden. De G-spot is wat geribbeld, waaraan je deze kunt herkennen. Je kunt hem het beste ontdekken als je al opgewonden bent, dus ga niet 'koud' aan je zoektocht starten.

'Ik voel niks'

Sommige vrouwen ervaren geen of weinig sensatie bij het stimuleren van de G-spot, waardoor je het gevoel krijgt dat je deze niet hebt of dat je niet op de juiste plek zit. Geen zorgen, dit is helemaal normaal. Sommige vrouwen ervaren een prikkelende sensatie, terwijl anderen niets voelen of het gevoel krijgen dat ze moeten plassen. Probeer de technieken die wij hier beschrijven gewoon op je gemak uit en als het niet werkt dan is het gewoon niet jouw 'cup of tea'. Genoeg andere fijne plekjes die je kunt stimuleren dus ga je dan daar lekker op focussen en raak niet gefrustreerd of teleurgesteld.

Yes, ik heb hem gevonden. En nu?

Het is niet zo dat als je de G-spot aanraakt, je direct opgewonden raakt. Het is echt van belang om de tijd te nemen, zodat je helemaal ontspannen bent. Dus een uitgebreid voorspel is hier zeker op zijn plek. Sterker nog, je kunt de G-spot beter voelen als je opgewonden bent dus slow it down.

Hulptroepen

Het stimuleren van de G-spot heeft wat meer druk nodig dan de clitoris, waardoor het vaak makkelijker is om met een vibrator aan de slag te gaan, dan met je vingers of de penis. Ken je die vibrators met een kromming aan de bovenkant? Die zijn hier dus speciaal voor gemaakt. Je kunt dus deze gevoelige plek dus het beste met een speciale G-spot vibrator stimuleren, voor optimaal genot. Je kunt alleen weten of je op de goede plek zit door (te communiceren over) het gevoel. Zit je goed, dan kun je veranderen van beweging, snelheid en druk. Je kunt een cirkelende of een zijwaartse beweging maken. Stimuleer je het met je vingers, maak dan eens een 'kom hier' beweging. Zorg wel dat je altijd druk naar de bovenkant blijft houden (dus richting het plafond). Het is voor veel vrouwen lastig om alleen klaar te komen door de stimulatie van de G-spot, dus probeer deze te combineren met het likken van haar clitoris of het stimuleren van de borsten/tepels.

Standjes

Goede standjes voor de G-spot stimulatie zijn de Doggy Style en de vrouw on top. Bij de Doggy Style kan de man zijn billen naar boven kantelen en gaat zijn penis automatisch richting deze gevoelige plek. Wanneer je de penis nog meer naar beneden drukt, kom je steeds meer in de goede richting. Je kunt tegelijkertijd met je hand de clitoris betasten (wees hierbij wel gentle) zodat ze dubbel genot ervaart. Als jij als vrouw zelf bovenop zit, dan ben jij zelf in charge en kun je precies aanvoelen wanneer de penis de juiste plek raakt. De man kan tegelijkertijd zijn bekken zo veel mogelijk kantelen, waardoor je nog beter in de goede richting komt. We hopen dat je hiermee uit de voeten komt en als je zelf nog tips hebt, schroom niet om deze hieronder in een reactie te delen. Enjoy!
Reacties
Categorieën