Tussen de lakens
Tussen de lakens
3 min

Testpanel: De nieuwe Womanizer Duo, hot or not?

3 min

Zo leuk, we mochten de nieuwe Womanizer Duo testen en een toy van dit merk stond al een tijdje op het verlanglijstje. Juist omdat de werking zo anders is dan andere vibrators, wilden we deze graag proberen. De Womanizer staat namelijk bekend om de luchtdrukstimulatie (ipv vibratie) en het zou een ware sensatie voor je clitoris moeten zijn. Let's check it out!

Unboxing

Toen de doos binnen kwam, werd ik direct enthousiast. De doos is groot, zwaar en heeft een prachtig design. Je hebt echt één en al luxe in je hand. De gebruikershandleiding heeft hetzelfde mooie design en is in tegenstelling tot de meeste andere boekjes een chique exemplaar. Verder zit er een oplader in de verpakking dus je hoeft niet met batterijen te werken en natuurlijk de Womanizer Duo zelf.

womanizer-test

Hoe werkt de Womanizer Duo?

De Womanizer Duo is een zwarte vibrator die zowel je Gspot als je clitoris tegelijkertijd stimuleert. Hij wordt geleverd met een mooi zakje, waarin je hem veilig en hygiënisch kunt opbergen. En ja, ik ben een sucker voor design (leuke woordspeling haha), maar dit speeltje is toch prachtig qua ontwerp?! Dat wil je op je nachtkastje!

Het onderste gedeelte breng je in, waarmee je de G-spot kunt prikkelen. Dit gebeurt aan de hand van vibraties, die je naar eigen voorkeur harder of zachter kunt zetten. Wanneer je deze ingebracht hebt, dan past het zuigmondje eigenlijk precies op je clitoris. Deze sextoy is uitgerust met de zogenoemde 'smart silence technology', waardoor hij gaat pas vibreren zodra je het mondje in contact komt met de huid. Hierdoor heb je geen last van ongewenste geluiden, wanneer je hem even niet gebruikt.

Alle toys van Womanizer werken met luchtdrukvibratie voor de clitoris in plaats van de gebruikelijke trillingen. Het heeft dus een soort zuigende functie, een totaal andere ervaring dan ik tot nu toe gewend was.

womanizer-duo

Het bedienen van de Womanizer Duo

Aan de bovenkant zitten eigenlijk alle knoppen. De aan/uit knop, maar ook de knopjes om de sterkte van de vibratie en zuigkracht te regelen. Zodra je de toy 'ingebracht' hebt kun je eigenlijk heel goed met je hand bij de knopjes, dit vind ik bij andere speeltjes nog wel eens lastig qua bediening. Hierdoor je makkelijk experimenteren met de gewenste snelheden.

Wat ook heel fijn is, is dat dit speeltje waterproof is waardoor je hem ook in de douche of bad kunt gebruiken voor je eigen badkamerfeestjes.

hoe-werkt-womanizer

Mijn persoonlijke Womanizer review

Nadat we de hele werking hebben besproken wil je natuurlijk maar 1 ding weten: Hoe was het?! Eigenlijk in 1 woord geweldig! Ik heb nog nooit zo'n fijne sekstoy gehad (en geloof me, ik heb er veel geprobeerd!).

Vooral de sensatie van de luchtdrukstimulatie op je clitoris is echt iets wat ik nog nooit eerder ervaren had. Het is zo'n intens en lekker gevoel! Ik kan me voorstellen dat de andere toys van Womanizer die zich alleen richten op de clitoris dezelfde werking hebben (deze heb ik dus zelf nog niet geprobeerd), maar persoonlijk vind ik de combinatie van de trillingen bij mijn Gspot als de zuigende werking bij mijn clitoris echt goud! Zeker voor dames die het lastig vinden om klaar te komen, is dit speeltje de moeite waard om eens te proberen.

Een klein nadeel is dat ik echt zo snel een orgasme kreeg, dat je er eigenlijk stiekem langer van had willen genieten. Ik heb het opgelost door even te wachten en het vervolgens nog een keertje te doen. Een tweede keer duurt altijd wat langer, dus mijn tweede orgasme was dan ook langer opgebouwd en daardoor nog intenser.

Ik durf met een gerust te zeggen dat dit mijn all time favorite toy is! En nee, dat zeg ik niet omdat ik hem mocht testen. Hij is wel wat prijzig in aanschaf (€199,-), maar dan heb je ook wat. Je voelt dat je een kwalitatief speeltje in handen hebt, die mooi is qua design maar bovenal extreem lekker zijn werk doet! Do I need to say more?!

Reacties
Categorieën