Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Testpanel: De Lelo Lyla 2 review

2 min

Vandaag weer een sextoy review op de site, dit keer eentje van de Lelo Lyla 2. Misschien wel het meest chique trilei dat op dit moment op de markt is. Want qua looks en design is het echt een toppertje! Nu de rest nog testen.

Wat zit er in de doos?

Als we de doos binnen krijgen ziet hij er prachtig uit. Het is een mooie zware box met een luxueuze uitstraling. Het bevat een zwart trilei, een zwart/gouden afstandsbediening, een mooi opberghoesje, een oplader voor het eitje en 2 AAA batterijen voor de afstandsbediening.

Hoe werkt de Lelo Lyla?

Zet het eitje en de afstandsbediening beide aan en maak draadloos connectie door op het knopje op het eitje te drukken. Vanaf nu kun je het eitje bedienen met de afstandsbediening, zelfs tot 15 meter afstand! Het (waterdichte) trilei kun je nu bij de vrouw naar binnen brengen en met de afstandsbediening harder of zachter zetten en van vibratiepatroon wisselen. Het heeft maar liefst 8 verschillende patronen.

Het valt direct op dat het eitje super stil is wanneer je hem aanzet. Dat is bij andere toys nog wel eens anders. Wel zo ontspannen in het gebruik. Nu kun je de afstandsbediening zelf bedienen of hem overhandigen aan je partner en je volledig overgeven voor wat fun voor twee.

lelo-lyla-review

Perfect speeltje voor koppels

Wat zo nieuw en bijzonder is aan deze Lelo Lyla 2, is dat de afstandsbediening synchroon meetrilt met het eitje zelf. Ze hebben dus beide exact dezelfde vibratie. En dat maakt dit speeltje tot een perfecte toy voor stelletjes. Het is namelijk leuk om het trileitje bij de vrouw in te brengen en de afstandsbediening aan de partner over te laten. Dat bouwt de spanning goed op en zo moet de vrouw zich helemaal overgeven aan haar wederhelft.

Bij andere eitjes trilt de afstandsbediening gebruikelijk niet mee, waardoor de man eigenlijk geen idee heeft wat er zich bij jou afspeelt. En nu voelt hij dus aan de afstandsbediening hoe hard hij vibreert en dat brengt hem meer in charge! Leuk voor hem en leuk voor jou! Jullie kunnen nu makkelijker op hetzelfde level komen waardoor het echt iets van jullie samen wordt.

Wat helemaal nieuw en cool aan deze Lyla 2 is, is het zogenoemde 'Sense Motion' standje. Dit heeft een beetje dezelfde werking als de Wii. Je kunt namelijk de afstandsbediening bewegen (naar boven of opzij) en het eitje maakt vervolgens dezelfde bewegingen. Hoe modern wil je het hebben?!

Mijn ervaring

Dit is by far het beste en meest luxueuze trilei dat ik ooit heb geprobeerd. Hij heeft dan ook wel een serieus prijskaartje €149,-, maar daarvoor heb je ook echt het beste wat er is. Het is een mooi design, een prettige vorm, fijne zacht siliconen materiaal, het werkt perfect met de draadloze afstandsbediening en natuurlijk het 'Sense Motion-standje' is echte vernieuwde toevoeging.

Ik vind het een hele leuke toy om samen met je partner te gebruiken. Veel toys zijn meer solo-gericht, maar door de vibrerende afstandsbediening wordt het echt iets van jullie samen. Bovendien is het ook mogelijk voor de partner om tegelijkertijd de clitoris te stimuleren (zonder dat daarbij nog iets van de toys in de weg zit) zodat de vrouw nog beter en intenser kan klaarkomen. Zo wordt het echt een feestje van jullie tweetjes!

Reacties
Categorieën