Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Mooi weer: 6x heerlijke activiteiten in de zon!

2 min

Yes, de lente is op volle toeren en we gaan heerlijk genieten van de warme dagen die voorspelt zijn! Dit is het moment om leuke dingen buiten te gaan doen. Wij geven je tips voor leuke activiteiten in de zon!

1. Ga de natuur in

Stiekem vergeet ik vaak hoe lekker het is om de natuur in te gaan! Het maakt eigenlijk niet uit of je naar het strand gaat (met je handdoekje liggen of een strandwandeling maken) of dat je de rust op zoekt in de duinen of het bos.

Kijk waar jullie op dit moment het meest zin in hebben, maar na een dagje natuur kom je helemaal opgeladen en ontspannen weer thuis!

Lees hier waar je moet zijn voor mooie wandelroutes in de bossen.

2. Touren met een gehuurde scooter

Het lijkt altijd zo'n 'ver van je bed show' om een scooter te huren, maar dat is het dus niet. Tenminste, niet als je enigszins in de buurt van een scooterverhuur woont dan. In het buitenland draaien we ons hand er niet voor om om een scooter of auto te huren, terwijl we dat in Nederland eigenlijk nooit echt doen. En het is zo heer-lijk!

Je kunt namelijk samen met je lief op 1 scooter (pak er eentje die max 30 km/h gaat) en vervolgens kun je zo ontspannen mooie plekjes ontdekken. Je ziet weer dingen waar normaal nooit komt en het is heerlijk om met je hoofd in de wind te wapperen. Tip: smeer je wel regelmatig goed in, want de keer dat ik het deed kwam ik verbrand terug (door de verkoelende wind voel je namelijk niet dat de zon zo hard brand).

3. Chillen in de tuin

Heb jij een tuin? Dan hoef je eigenlijk helemaal niet de hort op, want dan heb jij het geluk al in handen zodra je de deur uitstapt. Met mooi weer is het hebben van een tuin echt een cadeautje dus deze moet je benutten ook!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de tuin zomerproof maakt! Ik vind het altijd heel gezellig om een kleedje op het terras te leggen bij mooi weer, maar lekker met je lief chillen in een hangmat is ook wel een favoriet. Bij Tropilex of bij de Hangmat Gigant hebben ze zelfs hangmatten voor 2 personen, hoe knus is dat! Tegen een uurtje of vijf steek je lekker de bbq aan om het zomerse gevoel compleet te maken! Extra gezellig is het om spontaan wat vrienden langs te vragen om een stokje mee te prikken!

4. Festival of evenement

Zo fijn als je een festival of feestje gepland hebt staan en het is zonnig weer! Maar je kunt de rollen ook omdraaien! Als je weet dat het mooi weer wordt, kun je nog even actief op zoek gaan naar welke activiteiten bij jou in de buurt georganiseerd worden.

Staat er ergens een leuk festival op het programma of wordt er een leuke markt georganiseerd? Misschien is er wel een kermis in de buurt waar je heen kunt gaan?! Even actief Googlen en Facebooken en jij kunt er lekker op uit!

5. Terrassen

Lekker makkelijk maar altijd goed: hele middagen op het terras spenderen! Laat al je vrienden weten waar jullie zitten, met de hoop dat er nog een paar spontaan komen aanwaaien! Neem een gezellig spelletje mee of ga uren kletsen met een wijntje, biertje en bitterbal. Mij kun je niet gelukkiger maken! Wat is jouw favoriete activiteit in de zon?

Heb jij zin om een lekkere roadtrip te maken?! Dan is deze roadtrip-playlist een must listen!

Reacties
Categorieën