Happy singles
Happy singles
1 min

5 redenen waarom jonge mannen aantrekkelijk zijn!

1 min
Een tijdje terug schreven wij een bericht over waarom oudere mannen daten top is. Maar, voor elk wat wils en er zijn natuurlijk ook vele goede redenen waarom juist jonge mannen aantrekkelijk zijn! De zogenoemde toyboy. Dus weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en make your mind up!

1. Hij neemt het nog niet zo serieus

Met hem hoef je voorlopig nog niet na te denken over alle serieuze volwassen dingen. Hij leeft lekker in het nu en is nog niet van plan dat binnenkort te veranderen. Dus je waant je nog even vogelvrij omdat je voorlopig nog niet hoeft druk te maken over huizen kopen, trouwen en kinderen.

2. Hij zit strak in zijn vel

Tja, de tijd doet nou eenmaal zijn werk en dus moeten we linksom of rechtsom toch dealen met het feit dat ons lichaam gedurende de jaren wat gaat zakken en hangen. Behalve bij jouw jonge blom natuurlijk, want hij zit nog heerlijk strak in zijn vel. And you love it! spieren-man

3. Hij houdt je jong

Natuurlijk lift jij ook mee op zijn frisse energie, maar ook mensen om jullie heen zien dat jullie samen een hoop levendigheid uitstralen. Hij haalt het beste in je naar boven en je krijgt spontaan zin om weer lekker actieve dingen te ondernemen met hem. Hij leeft een wat zorgelozer bestaan en deze energy boost doet jou ook goed!

4. Gezelligheid ipv zware gesprekken

Hij heeft veel meer zin om gezelligheid met jou op te zoeken, in plaats van het voeren van zware gesprekken of -erger nog- eeuwige verhalen over baby's, luiers en andere opvoedkundige dilemma's te bespreken. Nee hoor, hij heeft de wereld nog aan zijn voeten liggen, hij maakt grootste plannen, heeft wilde dromen en is maar al te enthousiast om deze met jou te delen.

5. Leuke uitstapjes

Met deze jonge adonis hoef je niet naar een museum of naar any other inhoudelijk en verantwoord event. Hij heeft zin om er lekker met jou op uit te gaan; borrelen in de bar, lekker touren op de scooter, samen sporten, leuke feestjes. Terwijl je vriendinnen een suffe bankavond hebben met vriendlief, ben jij weer lekker met je vlam de hort op!jonge-man

Foto: Shutterstock Gif: Tumblr

Reacties
Categorieën