Happy singles
Happy singles
1 min

Profieltekst datingsite

1 min
Je hebt besloten je te wagen aan het online daten. De eerste stap is gezet! Maar nu begint het pas. Welke foto te kiezen, wat zeg je wel en wat juist niet en hoe schrijf je een pakkende profieltekst? Daar gaan wij je bij helpen!

Online daten

Als je je gaat inschrijven op een datingsite is het belangrijk dat je profiel jouw als persoon goed weergeeft. Wees vooral eerlijk en ga je niet beter voordoen, je zult uiteindelijk altijd door de mand vallen. Dit betekent niet dat je profiel er saai en sober uit moet zien. Maak het spannend, zorg voor een grapje en hou het luchtig. Hoe dan?

Originele tekst profiel

Zowel voor mannen als vrouwen gelden dezelfde standaard regels. Begin niet elke zin met 'ik dit, ik dat' maar schrijf verhalend. Straal positieve energie uit en laat je klachten en zorgen hier even achterwege. Zorg er ook voor dat je profieltekst geen opsomming wordt van hetgeen wat jij leuk vindt. Dus niet 'Frankrijk is mijn favoriete vakantieland en ik hou van tennis'. Liever: 'In de zomer ben ik geregeld in Frankrijk te vinden, de charme van de wijngaarden, het zonnetje en het goede eten zorgt voor een optimaal vakantiegevoel. Met mijn vrienden vind ik het heerlijk om een balletje te slaan op de tennisbaan en zo'n avond af te sluiten met een lekker biertje langs de baan. Zin om ook een keer een wedstrijdje te doen? Alleen het 'biertje' mag natuurlijk ook! ;)' Zeker weten dat dit herkenning oproept bij diegene die óók van Frankrijk of van tennis houden. Bovendien geef je de ander gelijk een mogelijkheid om op een luchtige manier het gesprek te openen. profieltekst

Voorbeeld profieltekst

Hoi, ik ben Fleur! Vandaag heb ik de grote stap gezet: online daten. Wel spannend, maar besef ook dat jij, lezer van dit stukje, dezelfde spannende stap hebt gezet. En dat schept bij voorbaat al een band! Ik kom net terug van de Albert Cuyp markt, daar heb ik lekker verse ingrediënten gehaald voor mijn etentje vanavond. Er komen 4 vriendinnen langs en ik kook. Dat vind ik heerlijk. Daarnaast werk ik in de communicatiebranche, hou van tennis, jazz, Italië en het leven! Ik zoek de andere levensgenieter die met mij een avondje wil lachen en vooruit... ik kook! Zorg jij voor de wijn? Heel veel succes met jouw profieltekst! En heb jij nog meer goede tips? Deel ze hieronder met ons!
Reacties
Categorieën