Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Leuke cadeautips voor een zwangere vriendin

1 min

Is jouw vriendin of een goede vriendin zwanger? Dan is het natuurlijk leuk om haar alvast iets te geven om samen het geluk te delen! Maar wat?! Het internet en de vele babywinkels liggen vol leuke cadeaus en wij inspireren je graag!

Boeken

Iedereen heeft een eigen smaak dus het is tricky om iets te kopen wat erg bepalend of groot is. Wat wel altijd leuk is, is het geven van een mooi boek. Denk hierbij aan een babyboekje met knisperende geluidjes of alvast een mooi prentenboek voor later.

Knuffels

Ook altijd leuk zijn het geven en ontvangen van knuffels. Daarmee kun je gezellig de kinderkamer decoreren en/of ze in de box leggen. Happy horse knuffels of tutteldoekjes, zijn super cute voor de kleine! Ze hebben ze in alle soorten, maten en (baby)kleuren!

Kleding

Baby's groeien super snel en dus zullen de ouders de eerste maanden een hoop kleding verslinden. Zeker als het om een eerste kindje gaat, dan moeten ze een behoorlijk wat aanschaffen. Een leuk kledingsetje komt dan ook meestal goed van pas.

Koop liever de kleding een paar maten groter, zodat de kleine erin kan groeien. Vaak hebben de ouders al wel genoeg voor de eerste weken, maar is het fijn als ze al iets hebben liggen voor in een latere periode. Houd daarbij wel rekening met de seizoenen zodat je niet in de winter een wollen vestje koopt, die het kindje qua maat pas in de zomer kan dragen.

Iets voor de moeder

Ook leuk (en misschien juist wel leuk in de eerste zwangerschapsfase) is om een cadeautje speciaal voor de moeder te kopen. Denk hierbij aan iets lekkers van Rituals, een leuk mama tijdschrift (zoals Kek mama of Ouders van nu) of een zwangerschapsmassage.

Wat vind jij leuk om te geven of te krijgen als kraamcadeau?

Reacties
Categorieën