Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Yes, zo bereik je een gouden orgasme met de SONA 2 Cruise!

2 min
Het hebben van een orgasme is ultiem geluk en heerlijk ontspannend. Toch is het niet voor iedereen altijd even makkelijk om klaar te komen in bed. Het niet goed kunnen ontspannen, niet weten wat je precies wel en niet prettig vindt en ervaring kunnen daaraan bijdragen. Daarom geven we vandaag een aantal tips om tot jouw hoogtepunt te komen!

Mannen vs vrouwen

Dat de meeste mannen zich aftrekken, is over het algemeen bekend. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 95 tot 99% van de mannen zichzelf regelmatig masturbeert. Dit in tegenstelling tot vrouwen, van wie slechts 40 tot 60% zichzelf bevredigd. De reden van dit lage percentage onder vrouwen blijken schaamte, niet weten hoe dit aan te pakken en desinteresse. Zonde, want het is heel prettig en ook belangrijk om je eigen lichaam te leren kennen en te ontdekken wat je wel en niet fijn vindt. Zo kun je beter ontspannen tijdens de seks en makkelijker een orgasme krijgen.

Jezelf bevredigen

Kortom, vrouwen moeten aan de slag om zichzelf te bevredigen. Weet jij nou niet goed waar en hoe te beginnen? Lees dan even verder. Het is allereerst belangrijk om de tijd te nemen en op een plek te zijn waar jij je goed kunt ontspannen. Hiervoor zouden wij in eerste instantie je bed of de douche aanraden. Zorg dat je een moment kiest dat er niemand thuis kan komen, want hoe minder onrust en stress je ervaart, hoe beter je kunt experimenteren en kunt klaarkomen.

Ontdek wat je prettig vindt

Het belangrijkste is om te gaan ontdekken wat jij lekker vindt. Weet waar je erogene zones zitten en welke jij graag stimuleert bij jezelf. Probeer eens te beginnen bij je tepels en de clitoris. Wissel af met allerlei bewegingen zoals er overheen wrijven, erin knijpen en draaiende bewegingen te maken met je vingers. Vind je zachte stimulatie lekker of wordt je meer opgewonden van hardere aanpak? Allemaal dingen die jij gaat ontdekken.

Stimuleer meerdere erogene zones tegelijk

De meeste vrouwen komen klaar via de clitoris. Maar om het orgasme makkelijker te bereiken of intenser te maken, is het prettig om meerdere erogene zones tegelijk te betasten. Dus speel eens met één hand met je tepels terwijl de andere je clitoris betast. Gebruik hierbij glijmiddel, voor extra soepele bewegingen.

SONA 2 Cruise

Om het nog makkelijker te maken kun je een clit vibrator gebruiken. Deze zijn speciaal ontworpen om jou als vrouw eenvoudig naar een hoogtepunt te brengen. Een speeltje dat hier zeer geschikt voor is, is de SONA 2 Cruise van het merk Lelo. Deze is namelijk ontwikkeld voor een heerlijke solo bevrediging. Dit speeltje gaat niet in de vagina, maar zorgt voor stimulatie va je clitoris. En juist daar zitten bij de vrouw zoveel zenuwen, wat je een heerlijk sensationeel gevoel geeft. Doordat dit speeltje gebruik maakt van golvende en pulserende bewegingen (het zuigt als het ware een beetje), wordt de gehele clitoris gestimuleerd en dus niet alleen het buitenste gedeelte dat je kunt aanraken. Zo heb jij één hand vrij voor je borsten en het speeltje doet de rest. Ideaal: Je kunt dit speeltje meenemen onder de douche of in bad omdat deze 100% waterproof is. Ideaal om heerlijk mee te experimenteren dus!

Bekkenbodemspieren

Heb jij nou al veel geprobeerd, maar blijf je het lastig vinden om je hoogtepunt te bereiken? Dan zou het weleens kunnen helpen om je bekkenbodemspieren te versterken. Diverse onderzoeken tonen aan dat je hiermee een intenser orgasme kunt krijgen. Hopelijk heb je wat aan deze tips gehad en kun je eens lekker aan ontdekken! Nog niet uitgeleerd? Lees hier nog meer tips voor een potje goede seks. Happy orgasm!
Reacties
Categorieën