Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Hoe kan een vrouw meerdere orgasmes krijgen?

1 min
Als je al wat langer samen bent met je partner of je wilt gewoon met jezelf wat verder experimenteren, dan is het leuk, spannend en natuurlijk lekker om te kijken of je meerdere orgasmes kunt krijgen. En hoe doe je dat precies? Het is geen kwestie van hele bijzondere bedskills die je moet beheersen, maar het gaat er feitelijk om dat je meerdere hoogtepunten achter elkaar krijgt. Wij leggen je uit hoe je dat goed zou kunnen aanpakken.

Het starten met de vrijpartij

Allereerst is het belangrijk om aan te geven dat het voor een vrouw makkelijker is om meerdere orgasmes te krijgen dan voor mannen. Daarom richten wij ons met de tips in dit artikel op de vrouw. Je start met het hebben van seks zoals je dit fijn vindt, hoe je dat aanpakt mag je zelf weten en kan ieder op zijn eigen manier doen. Sommige houden van ruige seks, de ander pakt het liever wat rustiger aan. Op een gegeven moment werk je naar je hoogtepunt toe, zodat je een orgasme krijgt.

Na het eerste orgasme

Als je (als vrouw) bent klaargekomen, begin je eigenlijk opnieuw met het stimuleren om een tweede orgasme te realiseren. Wacht na het orgasme ongeveer 30 seconde zodat de 'extreme' gevoeligheid van de clitoris eraf is. Als je voelt dat je er klaar voor bent, dan kun je opnieuw beginnen met de aanraking. Let op, met name de clitoris is op dit moment nog altijd érg gevoelig, dus ga voorzichtig te werk. Je kunt hiervoor gewoon aan de slag gaan met je hand, tong of bijvoorbeeld met behulp van een vibrator. Zeker voor singles, is het laatst genoemde echt een feestje.

Focus op de fun

Vaak is het voldoende om met wat lichtere en herhalende bewegingen een tweede orgasme tot stand te brengen. Experimenteer hiermee wat voor jou als vrouw fijn voelt en indien je het samen met je partner doet, geef hierin duidelijke aanwijzingen. Tot slot is het heel belangrijk dat je niet de focus legt op het klaarkomen, maar vooral op het plezier. Het orgasme komt vanzelf als de ontspanning er is en if not.. dan probeer je het de volgende keer gewoon opnieuw. Maak er je eigen feestje van in bed!
Reacties
Categorieën