Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Haar clitoris stimuleren doe je zo!

2 min
De clitoris stimuleren en daarmee de vrouw een intens orgasme bezorgen? Daar zijn eenvoudige trucjes voor die wij graag met jullie delen! Dus read & feel free to try!

Warm haar eerst op

Zorg dat de vrouw lekker opgewarmd is voordat je begint met het stimuleren van haar clitoris. Zo is ze al lekker in de stemming en kan ze zich helemaal overgeven. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een massage. Als ze haar slipje nog aan heeft begin je haar overal te betasten rondom de vagina, dus niet alleen de clitoris maar juist ook de zijkanten, erboven, eronder, de schaamlippen en rondom haar vaginale opening. Wrijf met je hand over haar slipje en masseer met je vingers de ingang van haar vagina (zonder haar slipje in te gaan). Hier mag best wat druk achter zitten, zodat haar vagina goed doorbloed wordt.

Een intens orgasme via de clitoris

Wanneer ze in de juiste mood is trek je haar slipje uit en kun je haar gericht gaan stimuleren. Trek voorzichtig haar schaamlippen een beetje naar buiten, zodat haar clitoris bloot komt te liggen. Wanneer je haar clitoris met je vingers wilt stimuleren, dan is het prettig dat deze lekker vochtig zijn door wat glijmiddel of door even haar vagina in te gaan. Je kunt vervolgens op haar clitoris zachtjes ronddraaiende bewegingen maken met je vingers of door deze op en neer over de clitoris heen te laten bewegen. Probeer wat verschillende manieren uit en ontdek waar zij goed op reageert. Veel vrouwen vinden het fijn als je, terwijl je met hand haar clitoris stimuleert, met je tong haar tepel betast. Wanneer je haar clitoris met je tong gaat stimuleren, vinden vrouwen het vaak prettig als je je tong breed maakt. Zo bestrijk je in één keer het hele gebied. Je kunt met één hand de schaamlippen een beetje naar buiten drukken, zo komt de clitoris helemaal vrij te liggen waardoor je er nog beter bij kunt. Met je andere hand kun je proberen met haar tepel te spelen voor extra opwinding. Tip: Haar clitoris zit onder een soort kapje. Je kunt proberen deze eens voorzichtig omhoog te trekken om te zien hoe zij reageert op meer direct contact.

Extra opwinding

Wil je haar niet direct naar een orgasme leiden, maar deze langzaam opbouwen? Stop dan tussendoor het contact met het geslachtsdeel heel even. Haar opwinding zal dan weer iets wegzakken, maar daarna nog heftiger terug komen. Vaak vinden mannen het spannend om deze pauzes te nemen en is het vertrouwd om de vrouw zo snel mogelijk het orgasme te bezorgen. Toch is het het het proberen waard als je weet dat het orgasme uiteindelijk waarschijnlijk een stuk intenser zal zijn.

Meerdere orgasmes

Is de vrouw klaargekomen en wil je haar nogmaals laten klaarkomen? Dan is het het makkelijkst om het lichamelijk contact met haar vagina niet helemaal te verbreken. Toch heeft ze een kleine pauze nodig. Je kunt dan je vingers op haar vagina laten liggen, maar deze niet heen en weer bewegen. Zodra ze een beetje bij zinnen is gekomen kun je haar met je vingers voorzichtig weer opwarmen. Let op dat alle plekken nu extra gevoelig zijn dus betast haar nu met de nodige voorzichtigheid.

Good to know

Natuurlijk is niet elke vrouw hetzelfde en kan iedereen op zijn eigen manier opwinding ervaren. Dit zijn tips die voor veel vrouwen prettig zijn, maar biedt natuurlijk geen garantie. Probeer daarom samen uit wat jullie fijn vinden en bespreek met elkaar jullie wensen en behoeftes. En vergeet vooral niet om zelf ook te genieten!

Foto: Shutterstock - Artem Furman

Reacties
Categorieën