Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Dit zijn de beste standjes voor orale seks

1 min
Ben jij gek op orale seks? Je bent zeker niet de enige! De meeste vrouwen vinden het heerlijk en kunnen er goed van klaarkomen. Daarom is het eigenlijk gek dat er zo weinig gesproken wordt over goede orale seksstandjes, terwijl er zoveel verschillende standje voor penetratie in omloop zijn. Tijd voor verandering, here we go!

Tegelijkertijd bevredigen: De gekantelde 69

Als je aan een standje denkt voor orale seks denk je al gauw aan de bekende '69'. Hij is niet voor niets populair; het is lekker, eenvoudig en werkt goed. Maar er is een variant op dit standje dat stiekem nog veel lekker en relaxter is. Als je namelijk een kwartslag draait en allebei op je zij komt te liggen, dan kunnen jullie er én beter bij (er ligt immers niet iemand op het gezicht van de ander) en jullie kunnen beide je lichaam volledig laten ontspannen op het bed. We like!

De man bevredigen: Man tegen de muur

De naam zegt het eigenlijk al, de man gaat tegen de muur staan waarbij de vrouw voor hem knielt. Dit geeft haar een perfect uitgangspunt om hem oraal te bevredigen. En een voordeel is dat ze tevens haar handen vrij heeft om met zijn ballen te spelen, een dubbel genot dus.

De vrouw bevredigen: Op het randje van het bed

In deze positie schuift de vrouw naar het randje van haar bed, waarbij ze haar benen over het bedrand laat bungelen. De man gaat op zijn knieën op de grond zitten en heeft zo alle toegang tot haar vagina en clitoris. Hij krijgt hierbij minder of geen last van zijn nek dus prettig voor hem en hij kan langer doorgaan. Win win! Nog een bijkomend voordeel is dat zijn handen vrij zijn om de borsten of billen te masseren of de schaamlippen iets uit elkaar te duwen met zijn vingers. You're gonna like this!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën