Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Samen douchen: Top of flop?

1 min
Samen douchen klinkt heerlijk en wordt overal bejubeld. En wij doen er graag aan mee, want we vinden het te romantisch. Maar.. is het in praktijk nou eigenlijk ook zo romantisch als het klinkt? Kortom, is samen douchen een top of een flop? Voor beide valt wat te zeggen. In welk kamp zit jij?

Samen douchen: Helemaal top

Met je partner douchen is super intiem. Je bent naakt, de douche maakt jullie warm en ontspannen en je kunt elkaar heerlijk aanraken. Als je wilt kan dit uitmonden in een vrijpartij (onder de douche of na afloop in bed), maar je kunt het ook gewoon bij dit stukje intimiteit houden. It's up to you. Dus als je niet altijd beide dezelfde seksbehoefte hebt, kun je het compenseren door samen te douchen omdat je daarmee toch intiem bent. Wil je seks onder de douche hebben, dan zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt de ander laten klaarkomen door seks met je hand of mond, gebruik maken van waterdichte speeltjes of de doggy style proberen. Dit standje leent zich perfect voor onder de douche. Natuurlijk hoef je je niet op de seks te focussen, je kunt er ook gewoon een 'gezellige' douchebeurt van maken. Samen liedjes zingen onder de douche, elkaar lekker insoppen en weer even het delen (van het warme water) centraal zetten in jullie relatie geeft jullie vast weer een enorme boost!

Samen douchen: Dikke flop

Oké, zeg nou eerlijk.. als je samen gaat douchen dan is het gewoon net niet chill. Discussie over de temperatuur (standje lava graag!) en -tenzij je onder een driedubbele regendouche staat- staat één van de twee toch gewoon droog. Droog, koud en te wachten tot je weer 'mag'. En waar de man snel klaar is met zijn doucheritme, heeft de vrouw nog wel ff nodig. Het is dus een kwestie van continu aanpassen. Dan hebben we het natuurlijk nog niet gehad over seks onder de douche, want dat is sowieso next level. In gedachten zie je het helemaal voor je, maar in de praktijk werkt dat toch net ff niet zo lekker. Hij is langer waardoor staand no go is, optillen is leuk voor een minuut max, het water maakt alles wat glijdt weer stroef, de grond is hard en het water spettert in je ogen.. neh. En, hoe staat jij er in? Zit jij in team top of team flop?
Reacties
Categorieën