Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

5 sexy manieren om calorieën te verbranden

1 min
De sportschool in om calorieën te verbranden?! Niet meer nodig als je deze sexy workouts met beide handen aangrijpt. Goed voor je relatie en je verbrandt er ook nog eens super veel calorieën mee. Win-win!

Intiem dansen

Als jullie romantisch of intiem dansen, dan zul je daarmee gelijk de nodige calorieën verbranden. Afhankelijk van hoe actief jullie dans is, zul je meer of minder verbranden. Het helpt als je het combineert met een beetje zoenen en aanraken, een richtlijn is dan 200 calorieën per uur.

Zoenen

Ken je die fase van vroeger nog, waarbij je geregeld ongegeneerd met een vlam kon tongzoenen? Of in het begin van je relatie, toen alles nog super spannend was. Uren uitgebreid zoenen, je kon er geen genoeg van krijgen. Vaak versloft dit weer een beetje naarmate de relatie langer standhoudt. Zonde, want het is juist zo leuk en goed voor je relatie! En dat niet alleen, je verbrandt er ook nog eens 68 calorieën per uur mee. Dus haal je trukendoos weer uit de kast en go for it!

Uitkleden

Jup, als je jezelf of de ander uitkleed, schijn je daar al minimaal 8 calorieën mee te verbranden. Oké, het is niet de hele wereld en je zult er niet van afvallen, maar toch een leuk feitje!

Massage

Wij zijn gek op massages, het is zo'n fijne en ontspannen manier van elkaar aanraken en intiem zijn. En je komt er gelijk van in de stemming, doordat je lekker ontspannen raakt en jullie elkaar uitgebreid betasten. Een massage ontvangen is heerlijk, maar als jij de gever bent dan verbrand je gelijk zo'n 80 calorieën per uur. Dat is niet gek toch?!

Seks

En tja, dan willen we natuurlijk allemaal weten.. hoeveel calorieën verbrand je nou eigenlijk tijdens de seks? Het begrip seks is heel breed en daar kunnen verschillende dingen onder verstaan worden. We zetten ze hieronder voor je uiteen. Natuurlijk gaat het hier om een globale richtlijn van wat je ongeveer gemiddeld kunt verbranden. En ook hier geldt (net als met andere dingen), hoe actiever je bent, hoe meer je verbrandt. Doe er je voordeel mee! - Orale seks geven: 200 calorieën per uur - De ander met je handen bevredigen: 100 calorieën per uur - Penetratie: 480 calorieën per uur
Reacties
Categorieën