Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Om deze 5 redenen moet je elke dag seks hebben

1 min
Duik jij elke dag met je vent in bed? Waarschijnlijk niet. Tenzij jullie natuurlijk net bij elkaar zijn, dan zijn we vaak vrij actief tussen de lakens. Toch heeft het grote voordelen om elke dag seks te hebben. Welke voordelen? Lees ze hier!

1. Seks reduceert stress

Spanning van je werk of andere verplichtingen? Dan is seks vaak het laatste waar je aan moet denken. Toch is het juist goed om dan 'aan de slag te gaan'. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat seks je stresslevel verminderd.

2. Je gaat beter in je vel zitten

Door het hebben van seks ga je beter in je vel zitten. Naast dat je met een goede vrijpartij een hoop calorieën verbrandt, zorgt de stimulatie van je bloed voor een verbetering van je huid en zou het je haar meer glans geven. Wat wil een vrouw nog meer?

3. Minder kans op griep

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die vaker seks hebben, meer antigenen vrijgeven. En laat dit nou net het middel zijn dat verkoudheid en griep tegengaat. Een perfect middel voor in de winter dus!

4. Je gaat er jonger uitzien

Een actief seksleven zorgt ervoor dat je er jonger uit gaat zien. Koppels die drie keer per week vrijen worden gemiddeld tussen vier en zeven jaar jonger geschat dan hun minder romantische tegenspelers.

5. Het stimuleert vruchtbaarheid

Het lijkt erop dat het hebben van dagelijkse seks, je immuunsysteem klaarstoomt voor een eventuele zwangerschap, waardoor deze kansen zouden vergroten. Dus willen jullie graag een kleintje, dan weet je wat je te doen staat!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën