Tussen de lakens
Tussen de lakens
0 min

Rock tussen de lakens met 3 simpele tips

0 min
Natuurlijk bestaan er vele en uitgebreide tips waarmee jij de ander kunt verrassen tijdens de seks. Maar vandaag even geen ingewikkelde standjes of technieken, maar drie simpele tips waarmee je de ander zeker kunt verleiden!

Zorg dat je gezien wilt worden

Laat jezelf zien wanneer het op seks aankomt. Dus verstop je niet tussen de lakens en zorg dat er een lichtje aan staat zodat je elkaar kunt zien. Een zelfverzekerde houding en het in handen hebben van de touwtjes is een gegarandeerde turn on!

Vertel de ander wat je lekker vindt en niet

Het is erg belangrijk in bed dat je de ander duidelijk maakt wat je lekker vindt en niet. Geef subtiele aanwijzingen tijdens de seks (lekker schatje, ga door, harder, zachter) of bespreek het wat uitgebreider op een ander tijdstip. Juist door concrete aanwijzingen te geven kun je jullie seksleven aanzienlijk verbeteren.

Goede seks work both ways

Goede seks is een kwestie van geven en nemen. Dus het is van groot belang dat je heerlijk kunt genieten van het ontvangen van seks en dat je lekker kunt ontspannen wanneer de ander jou bevredigd. Andersom is het ook van belang dat je zelf aan de slag gaat door je partner goed te verwennen. Probeer dit in een gezonde balans te houden en enjoy!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorie├źn