Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

De kunst van een vluggertje

1 min
Druk, druk, druk! Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Wist jij dat je toch nog een fantastisch seksleven kunt hebben met slechts een paar minuten per dag? Lang leve een ‘quickie’, oftewel het vluggertje!

Vluggertje; heerlijk en hartstochtelijk

Een vluggertje kan misschien niet tippen aan lange, liefdevolle seks, maar het kan zeker heerlijk en hartstochtelijk zijn. Wij geven je een aantal tips die het vluggertje net even wat spannender maken en die zorgen voor een heerlijk resultaat.

Warm elkaar op

Ook bij een vluggertje is het voorspel erg belangrijk, dus zorg ervoor dat je hem alvast in de verleiding brengt en opwarmt. Stuur hem sexy appjes of een sexy foto van jezelf. Ook wel ‘sexting’ genoemd. Wist je dat dit helemaal hot is momenteel? JA!

Spannende plekjes

Ga voor een nieuw en spannend plekje. Je kunt dan namelijk binnen no time in actie komen en genieten van elkaar. Het is uiteraard wel handig als dit een plekje is waar niet iedereen mee kan genieten van jullie stomende quickie.

Experimenteer

Door te experimenteren met speeltjes kun je de meest snelle en intense orgasmes opwekken en dat is natuurlijk wel van belang bij een vluggertje. Dus ga eens op zoek naar nieuwe, spannende speeltjes en wie weet komen jullie beide sneller of zelfs gelijk tot een mega climax.

Snelle standjes

Er zijn vele standjes mogelijk voor het vluggertje. Ga voordat je uit bed stapt even heerlijk lepeltje lepeltje liggen bij hem en maak spannende, opwindende bewegingen, om hem vervolgens bij jou naar binnen te begeleiden. Jij chagrijnig op maandagochtend? Na deze wake up call zeker niet! Omdat het vluggertje een kort, mega opwindend moment zal zijn, is de kans groot dat jij de rest van de dag met je hoofd in de wolken loopt. Dit wil jij vaker! Laat dit hem ook weten en zorg dat de after appjes het begin zijn van een volgende keer. Heb jij nog tips voor het ultieme vluggertje? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock - Forewer

Reacties
Categorieën