Tussen de lakens
Tussen de lakens
0 min

Seks in aangeschoten toestand is the best, here's why!

0 min

Heb jij wel eens seks als je aangeschoten bent? Wij kunnen het alleen maar toejuichen. Dan hebben we het natuurlijk niet over dronken zijn, want dat brengt weer hele andere uitdagingen met zich mee. Maar seks met een drankje op is stiekem heerlijk. Wij leggen uit waarom!

In the mood

Met een paar drankjes op ben je eigenlijk direct al in de juiste stemming. Een uitgebreid voorspel is dus niet perse nodig, je kunt gelijk to the point komen.

Meer zelfvertrouwen

Je normale portie onzekerheid en schaamte heb je samen met de lege fles vodka in de kroeg achtergelaten. Dus als je eenmaal seks hebt, voel je minder van de gebruikelijk remmingen. Daarom is dit hét moment om nieuwe dingen en standjes uit te proberen.

Je voelt je meer sexy

Met een drankje op voel je je meestal sexyer, waardoor je je makkelijker kunt laten gaan. De alcohol doet je geloven dat je er waanzinnig uitziet en dat je soepel beweegt en zo gedraag jij je dus ook. Wedden dat deze houding hem direct in de stemming brengt?!

Flirty and dirty

Zoals we al beschreven, komt met een drankje op het beest in je los. Je gaat dus sneller op je doel af, waardoor je lekker flirterig kan worden. Als het eenmaal op de seks aankomt, is het vaak wat meer dirty dan gebruikelijk. En een beetje ordinaire seks is stiekem ook heel erg geil en opwindend. Dus go for it!

Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën