Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Donuts versus seks: And the winner is...

2 min

Whut?! We horen je het denken! Maar als je op een willekeurige avond aan een vrouw vraagt waar ze meer zin in heeft, dan is het nog maar afwachten welk antwoord je krijgt. Yes, we like food! A lot! Om gewoon eens een eerlijke vergelijking te maken hebben wij donuts op de weegschaal gelegd tegenover een vrijpartij. Wat er wint? Check it out!

Waar kun je meer van genieten?

Winnaar: Seks Oke, laten we eerlijk zijn. Een donut is heerlijk.. bijna perfect zelfs. Maar hij is ook zo op. Hap, slik, weg. En seks... tja, daar kun je als je wilt een uur lang plezier van hebben.

Wat is schoner/minder plakkerig?

Winnaar: Donuts Beide bezorgen plakkerige handen. Maar zelfs als de suiker van je mond tot je oren zit, is het niet nodig om te douchen na het eten van een donut. En na de seks? Als je het goed doet, zijn jullie lekker dirty geworden en is een shampoo-sessie niet overbodig. En zo hoort het ook. Alleen scoort het daar geen punten mee.

Beter voor je gezondheid:

Winnaar: Seks Met het eten van donut werk je toch al gauw zo'n 250 calorieën naar binnen. En dat terwijl je met een vrijpartij (neem het uitkleden, zoenen, voorspel daarbij ook mee) toch al gauw ruim 100 calorieën per half uur verbrand. Jep. Dan is het sommetje snel gemaakt.

Wat is beter voor je slaap?

Winnaar: Donuts Ben je moe? Dan kun je nog prima een donut naar binnen werken. En anders kan die gesuikerde vriend ook prima wachten tot morgenochtend. Met seks is dat nét even anders, dat kan niet zomaar tussendoor op je werk. In veel gevallen gebeurt dat voor het slapengaan en die minuten moeten we toch van je slaap aftrekken.

Wat is minder gênant?

Winnaar: Donuts Nee, wij zijn de laatste die zeggen dat je je moet schamen voor seks. Maar toch hangt er nog altijd een soort taboe op. Tja en laten we eerlijk zijn, om nou in de trein uitgebreid aan je vriend zijn kruis te zitten.. neh. Maar ongegeneerd een donut naar binnen schuiven in publieke ruimtes, YASSS!

Beter voor je relatie?

Winnaar: Seks Wat verhoogt jullie intimiteit, jullie band en wat versterkt de relatie? Het moment dat jij onderuit op de bank -al heen en weer zappend tussen Geordie Shore en Temptation Island- een donut naar binnen werkt of schaars gekleed bij hem in bed duikt? Uhmm.. dat dus.

Wat wint er op het gebied van afwisseling?

Winnaar: Seks Aardbei, banaan, vanille, chocola, gesuikerd, met of zonder vulling... met donuts kun je alle kanten op! We like. Maar eerlijk is eerlijk, met seks kun je nog veel meer. De smaken die ze in donuts hebben, heb je ook in condoomvariatie. En dan hebben we het nog niet eens over de toys, standjes, massages en voorspel gehad. Duidelijk, seks biedt meer afwisseling. Veel meer.

And the winner is...

Het was een close call, maar met 4 tegen 3 kunnen we zeggen dat seks het wint van de donut! Fieuw. Dus tjop tjop, hand uit die donut verpakking.. je weet wat je te doen staat!

Foto: Flickr & Shutterstock
Reacties
Categorieën