Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Hoe kom ik uit de sekssleur? Wij geven tips!

1 min
Zit jij al een lange tijd in een vaste relatie? Dan kan het zijn dat jij samen met je partner in een sekssleur beland zijn. Jullie kennen immers alle trekjes en gewoontes van elkaar, dus het kan lastig zijn om de spanning er in het houden. Maar zeker niet onmogelijk. Hoe? Wij geven je tips! Plan een weekend of een dag en avond helemaal vrij voor jullie twee. Vertel elkaar wat jullie wensen of fantasieën zijn en probeer deze ook (deels) uit te voeren. Kom jij gebruikelijk niet verder dan de missionaris houding? Misschien helpen deze ideeën je een beetje op weg!

Verander de volgorde

Hebben jullie altijd dezelfde volgorde in de vrijpartij? Hij verwend jou eerst of andersom? Kortom, weet jij al na stap 1 wat stap 2, 3 en 4 gaat worden? Dan moet je aan de bak! Gooi al die gewoontes overboord, dit is namelijk het gevaar van de sekssleur. Het niet weten wat er gaat komen, het verrast worden, zorgt voor de spanning en opwinding. Dus doe iets onverwachts, duik eens bovenop hem als hij altijd de eerste stap zet of begin met een massage. Wat je ook doet, doe het anders dan die keer daarvoor.

Gewoon doen

We weten het, je moet al zoveel en als je eenmaal in bed ligt is slaap zo waardevol. Maar vergeet niet dat het hebben van een orgasme dat ook is. Je hoeft niet altijd het hele riedeltje van a tot z af te werken, een vluggertje will do. Je zult zien dat het jullie weer dichter bij elkaar brengt en bovendien zorgt het ook voor de nodige ontspanning. Dus hup, aan de slag!

Andere plek

Hebben jullie altijd seks in bed? Helemaal prima en misschien ook wel het meest relaxt. Toch zul je zien dat het veranderen van de plek extra spanning opwekt. Probeer het eens op de keukenvloer, bank, in de auto of douche. Juist als het niet allemaal van een leien dakje gaat, zal dit jullie intimiteit vergroten. Jullie moeten immers samen een manier vinden om het werkend te krijgen.

Voeg een element van gevaar toe

Heb je er wel eens aan gedacht om iets spannends rondom te seks te doen? Je zult zien dat deze spanning die hiermee opgewekt wordt, een goede motivator is voor een uitgebreide vrijpartij. Bij het woord 'gevaar' kun je heel breed denken en hoeft zeker niet angstig te zijn. Verre van zelfs. Denk eens aan seks in de buitenlucht, op een plek waar je de kans hebt om betrapt te worden of maak gebruik van spannende (kinky) seksspeeltjes. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Fifty Shades of Grey zo populair is! Doe het natuurlijk alleen als je je er goed bij voelt, maar het ontdekken van je grenzen kan geen kwaad toch? Experimenteer er lekker op los, maar blijf wel open en eerlijk tegen elkaar over wat jullie fijn vinden!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën