Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Een goede minnares worden met deze 6 tips!

1 min
Een minnares heeft meerdere betekenissen. Het kan doelen op een buitenechtelijke liefdespartner of bijvoorbeeld iemand die je alleen voor de seks ontmoet. Wij zijn er geen voorstander van om dat te stimuleren. Maar wist je ook dat je een minnares van je eigen partner kunt zijn?! Als een ware verleidingsbom! Wil jij de kneepjes van het vak leren? Lees dan even verder!

1. Volle aandacht

Als jullie beginnen met deze uitgebreide vrijpartij, moet je ervoor zorgen dat je je hoofd leeggemaakt hebt en de volle aandacht bij de vrijpartij hebt. Pas dan kun je echt goed ontspannen en in het hier en nu zijn. Dat komt de seks weer ten goede!

2. Romantische setting creëren

Wil je goed uit de hoek komen, dan moet je zorgen dat jullie setting romantisch is aangekleed. Dus steek de kaarsen aan, zorg dat het opgeruimd is en lekker ruikt. Zelf zorg je ook dat je er goed uitziet door je bikinilijn (en benen!) bijgewerkt te hebben en je te hullen in sexy lingerie.

3. Oogcontact

Als iets opwindend en sexy is, is het het aankijken in elkaars ogen. Als je wilt flirten of elkaar wilt uitdagen, dan werkt dit perfect. De spanning wordt automatisch opgebouwd. Maar ook tijdens het vrijen is dit vaak heel opwindend. Probeer het eens en kijk wat het met jullie doet.

4. Zelfvertrouwen

Wil jij zijn verleidingsbom zijn?! Dan is het belangrijk om veel zelfvertrouwen uit te stralen. Let op, je hoeft het echt niet altijd te zijn.. we zijn namelijk allemaal wel eens onzeker. Maar wij zeggen altijd: Fake it till you make it. Dus vandaag doe jij gewoon de stoute schoenen aan en neem jij alle touwtjes in handen. Wedden dat hij overdonderd zal zijn?!

5. Experimenteer

Bij je vaste (seks)partner, weet jij natuurlijk wel wat hij lekker vindt. Toch is het juist leuk om dit vertrouwde eens overboord te gooien. Experimenteer en fantaseer er saampjes op los of tast gewoon eens wat dingen af bij de ander. Kijk hoe hij reageert en lijkt hij het lekker te vinden, dan ga je gewoon nog een stapje verder! Tip, het is belangrijk om tijdens het experimenteren feedback te geven en te vragen. Dit hoeft natuurlijk geen moodkilling analyse te zijn, maar met seintjes als 'ja lekker, ga door, hmmmm, ietsje naar links, iets zachter' kom je al een heel eind!

6. Neem de tijd

Een vluggertje kan erg lekker zijn, maar als je als een ware minnares uit de hoek wilt komen dan moet je uitgebreid de tijd nemen voor jullie seksavontuur. Het voorspel en elkaar opwinden mag lekker lang duren, zo heb je echt de tijd om je met elkaar te verbinden. Dit zal uiteindelijk het hoogtepunt ook ten goede komen.

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën