Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Seks tijdens de huwelijksnacht: zo maak je het steamy!

1 min

Ga jij trouwen? Alvast gefeliciteerd! Wat een mooi vooruitzicht. Waarschijnlijk al honderd keer gevisualiseerd hoe de dag zelf uit gaat zien, maar heb je ook wel eens nagedacht over de huwelijksnacht?

Heel veel stellen hebben geen seks tijdens de bruidsnacht. Logisch ook wel, de dag zal genoeg van je vragen dus tegen de tijd dat je in bed ligt ben je waarschijnlijk kapot. Het is ook niet heel erg als je deze nacht geen seks hebt, maar anderzijds is het natuurlijk stiekem wel leuk. Om juist als afsluiter van deze bijzondere dag met elkaar de liefde te bedrijven, is ook extra speciaal!

Temper de verwachtingen

Leg allereerst de verwachtingen niet te hoog voor deze nacht. Het is al leuk als je in je huwelijksnacht nog intiem kunt zijn (veel stellen zijn het namelijk helemaal niet!) dus het hoeft echt niet de beste seks te zijn die jullie ooit gehad hebben. Ben je echt moe, dan is een vluggertje ook altijd goed.

Bruidslingerie

Wil je er nou iets meer van maken dan een vluggertje, dan is de bruidslingerie natuurlijk een extra turn on. Het is ook de moeite waard om hiermee uit te pakken. Koop vooraf een mooie set voor de nacht, iets waar jij je helemaal sexy in voelt. En wat dacht je van een kousenband? Dit is toch wel een leuke traditie om door te voeren en het is ook echt wel opwindend voor je aanstaande.

Douche of bad

Ook lekker om helemaal tot rust te komen is samen lekker onder de douche of in bad gaan. Zo kunnen jullie de spanning van je afspoelen en gelijk lekker intiem zijn. Met of zonder seks.

Huwelijkssuite

Als er één moment in je leven is dat je in een over de top suite mag slapen, is het wel op je huwelijksnacht! Eigenlijk te leuk om niet te doen. Je kunt ook je gasten vragen om hieraan bij te dragen of laat een groepje goede vrienden of familieleden dit cadeau doen aan jullie. Het zal je je hele leven bijblijven. Zo'n setting leent zich natuurlijk gelijk al om er echt van te genieten en samen te ontspannen. Zo'n heerlijk groot zacht bed, rozenblaadjes en wellicht zelfs een flesje champagne... the party is all yours!

Morning wake-up!

Heb je het echt niet gered deze nacht?! Dan kun je 's ochtends altijd nog voor de herkansing gaan! Zorg dat je in je hotel een late check-out hebt en je hebt de hele ochtend nog om lekker met elkaar te vrijen als newly weds!

Reacties
Categorieën