Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Leuke dingen om te doen met je vriend (of vriendin)!

2 min

Herken je dat, je hebt een vrije dag met je vriend of vriendin en het plan was om lekker te gaan quality timen samen. Maar juist op zo'n dag kun je geen leuke dingen bedenken om te gaan doen. Geen zorgen, Fleur is here to the rescue! Check gauw dit lijstje even.

Bioscoop

Is het slecht weer of ben je lui? Kijk eens of er een leuke film in de bioscoop draait. Heerlijk om met een grote bak popcorn onderuitgezakt in een bioscoopstoel te belanden.

Strand

Als het niet regent, is het zo fijn om naar het strand toe te gaan. Bij koud weer kun je je lekker warm aankleden en een flinke strandwandeling maken (en tussendoor lekker lunchen of warme choco drinken) en met mooi weer leg je je handdoekje neer om te zonnebaden.

Game center

Ik ben laatst in de TonTon club in Amsterdam geweest, je kunt daar allerlei spellen op groot scherm doen zoals Tetris en Mario kart, maar ook airhockey. Er zijn vast nog meer van dit soort game centers in Nederland, go check it out! Wij hadden echt de hele middag lol daar!

Concert of theater

Een concert of theaterbezoek moet je iets meer van tevoren plannen, maar wel leuk om af en toe te doen. Ik besef me elke keer weer dat ik het veel te weinig doe, maar het is zo leuk om in te plannen. Echt een leuk uitje voor jou en je lover.

Interieurwinkel

Niet iedereen houdt van interieurwinkels, maar mocht hij het wel leuk vinden, dan is het natuurlijk heel gezellig om samen te kijken voor nieuwe gadgets in huis. Helemaal leuk als je nog echt naar iets op zoek bent (een bank, stoel, lamp).. ga samen op pad, na afloop lekker een snack halen of langs de mac drive.

Uit eten

Over eten gesproken, mijn favoriete activiteit is toch wel samen een hapje te gaan eten. Of het nou een uitgebreide ontbijt is, een lekkere lunch of een hapje eten in de avond.. je hebt uren om samen weer bij te kletsen.

Museum

Ook iets wat ik veel te weinig doe, maar wel altijd blij van word: een museum bezoeken. Zoek een museum op dat jullie aanspreekt en go for it!

Serie kijken

Toch liever een dagje thuisblijven chillen? Kijk dan naar een leuke serie die jullie allebei aanspreekt en ga die lekker bingewatchen. Voorbeeldseries die voor zowel man als vrouw leuk zijn: Homeland, Breaking Bad, The Missing, Ozark, Walking Dead, Game of Thrones, The Sinner, The Fall.

Escape room

Ben jij wel eens in een escape room geweest? Te leuk! Hoe grappig is het om er eentje met je partner te doen?! Kijken in hoeverre jullie echt goed kunnen samenwerken. Het doel is wel om er zonder ruzie uit te komen ;)

Bos

Een dagje wandelen door het bos kan zo heerlijk rustgevend zijn. De stilte, de mooie natuur en de frisse lucht.. het zal je zeker goed doen! Kijk eens welke mooie natuurgebieden er bij jou in de buurt zijn.

Samen douchen of in bad

Leuke activiteiten hoeven niet ingewikkeld te zijn. Je kunt ook samen onder de douche gaan of lekker badderen. Heerlijk ontspannen en gelijk ook lekker intiem samen.

Spelletje in de kroeg

Ook altijd goed en makkelijk te organiseren; een spelletje doen in een kroegje in de buurt. Spelletjes die zich hier goed voor lenen zijn bijvoorbeeld Onderuit, Regenwormen, kaartspelletje, Sushi Go!, Vier op een Rij, Yahtzee.

Indoor klimmen

Zijn jullie wel van de sportieve activiteiten? Dan is indoor klimmen jullie vast op het lijf geschreven. Hijs je in een harnas en hup, de hoogte in!

Shoppen

Een dagje shoppen (mits jullie er allebei van houden) is altijd goed! Gezellig slenteren door de stad en pas-sessies afwisselen met wat goede versnaperingen.. what else?!

Spa

Zijn jullie wel toe aan een dagje luieren. Bezoek dan de sauna, spa of wellness. Samen gezellig ontspannen en helemaal relaxt thuiskomen, what more could you wish for?!

Slapen

Niks in het lijstje gevonden? Misschien heb je dan gewoon zo'n dag dat je echt nergens zin in hebt. Als je echt in zo'n bui bent, dan ben je misschien wel heel moe of gewoon een beetje chagrijnig. Die dagen horen er ook bij.

Vul hem dan lekker in om te gaan bijtanken samen en doe gewoon even lekker een powernapje. Bel zodra je wakker wordt gewoon even thuisbezorgd en laat je lekker in de watten leggen op zo'n dag!

Reacties
Categorieën