Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Te leuk: geef je vriend of vriendin deze city trip met speurtocht cadeau

2 min
Is het bij jou ook elk jaar hetzelfde liedje? Je vriend of vriendin is jarig, je wilt het allerleukste cadeau ooit geven maar mist inspiratie. Jup, heel herkenbaar. Maar, hulp is onderweg. Wij hebben namelijk een super leuk cadeau gevonden!

Origineel cadeau

Wij vinden het zelf altijd heel leuk om een een doe-cadeau te geven, zoals tickets voor een concert of een weekendje weg. Wat alleen vaak zo jammer is, is dat je bij het geven van zo'n leuk cadeau niks tastbaars hebt. Meestal schrijven wij het uitje op een kaartje of printen we een zelfgemaakt A4'tje uit en daar blijft het wel zo'n beetje bij. Hierdoor ervaar je niet helemaal de voorpret, die zo'n leuk uitstapje eigenlijk verdient. Maar daar heeft Hey Love iets op gevonden. Je kunt bij Hey Love een city trip naar bijvoorbeeld Lissabon of een andere droomlocatie cadeau geven. Maar, niet zomaar een tripje.. de weg daar naartoe is namelijk minstens zo bijzonder! Je geeft het cadeau namelijk aan de hand van een persoonlijke speurtocht. Hoe tof is dat!

Hoe werkt het?

1. Na het boeken van jouw city trip ontvang je thuis een Hey Love Box waarmee je voor je partner een speurtocht kunt uitzetten door je huis, dorp, stad of land 2. Deze speurtocht doe je een paar weken voor de citytrip daadwerkelijk plaatsvindt 3. De box bevat alle benodigdheden (codes, onzichtbare inkt, inpakpapier en alvast vier bijzondere cadeaus) 4. Door zelf foto's en herinneringen aan de speurtocht toe te voegen wordt deze helemaal persoonlijk, hoe leuk is dat! 5. Aan het eind van de speurtocht zal je partner bij de 2 tickets uitkomen met daarop jullie naam en 'bestemming onbekend' 6. De spanning kan beginnen! 7. Voordat de citytrip daadwerkelijk plaatsvindt, kun je nog elke keer grappige hints geven of achterlaten in huis (hoe lang is het vliegen, hoe warm is het, wat moet je meenemen) 8. Uiteindelijk gaan jullie samen lekker genieten van de stedentrip 9. Tijdens de trip krijgen jullie een leuke B&B, tips voor de stad en een Serendipity Game waarmee je -als je wilt- samen goede gesprekken kunt voeren of nieuwe plannen voor de toekomst maakt

Hoe het begon met de persoonlijke speurtocht van Michel

blackbox

Vijf jaar geleden was ik een jaar samen met mijn vriendin. Het leek me leuk dat op een bijzondere manier te vieren, dus ik heb toen een speurtocht gemaakt langs een jaar herinneringen samen. Het begon met een kaartje op tafel met daarop de eerste aanwijzing, en van daaruit ging het door het huis en uiteindelijk de hele stad. Alle plekken waar een bijzondere herinnering lag kwamen daarin terug. Op elke plek lag een kaart en een cadeautje, met steeds een puzzel of iets om op te lossen naar de volgende plek. Het eindigde weer thuis met twee tickets voor een weekendje samen weg. We kregen allebei heel veel leuke reacties daarop, maar vaak ook bezwaren als 'zo creatief ben ik niet', 'daar heb ik geen tijd voor' en 'waar moet je dan beginnen'. Dus heb ik vorig jaar bedacht een versie van deze speurtocht te maken die iedereen zelf in elkaar kan zetten. Alle puzzels en materialen zitten erin, je moet alleen zelf je eigen herinneringen/foto's/cadeaus toevoegen. Easy does it!

Wat krijg je?

- Een charmante bed and breakfast in de stad naar keuze, incl. ontbijt - De Hey Love Box om je persoonlijke speurtocht mee uit te zetten, incl. de 4 kleine cadeautjes - Leuke tips en spots voor in de stad - Een Serendipity Game die je tijdens je citytrip kunt doen samen Interesse? Kijk dan eens op de website van Hey Love voor meer informatie. Bij Hey Love kan je naast deze romantische speurtocht ook losse citytrips bestellen met een Hey Love experience.
Reacties
Categorieën