Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Cadeaus voor je vriend

1 min
Herkenbaar? Je kunt zo 100 cadeaus bedenken voor je zusje of die goede vriendin, maar voor je eigen vriend blijft het lastig. Wat zijn nou echt leuke cadeaus voor je vriend? Zeker met de feestdagen voor de deur moet je waarschijnlijk weer op pad, dus hebben wij een aantal toffe ideeën op een rij gezet!

Hoe kun je hem verrassen?

We hebben al eerder met mannen gesproken over de ideale manier om je vriend te verrassen. Daar kwamen tips als kaartjes voor het Nederlands elftal of spontane seks uit naar voren. Pfff hebben wij weer! Zie je het al voor je onder de kerstboom? Nee, niet dé cadeautjes waarnaar wij op zoek waren haha!

Ga op pad

Over het algemeen vinden mannen het vaak leuk om met jou op pad te gaan. Neem hem mee naar een leuk restaurantje, jullie favoriete bandje, concert, theatershow, film, wellness, dierentuin of een wijn/bierproeverij. Jullie hebben zo weer lekker de tijd om samen te ontspannen, kletsen, lol te maken en gewoon samen op pad te gaan. Geef je zo'n 'tegoedbon', maak er dan wel een bijzonder pakje van zodat hij toch wat heeft uit te pakken.

Cadeaus onder de kerstboom

Ben je meer op zoek naar 'echte' cadeaus voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom? Wij hebben een aantal leuke ideeën op een rij gezet die je wellicht inspireren. Samen een serie gaan kijken is super leuk in de winter en dit kan een mooie aanleiding zijn. Of gaat hij komend jaar een nieuwe stap ondernemen? Dan is zo'n coachingsboek juist weer geschikt. Doe inspiratie op en laat in een reactie hieronder even weten wat nog meer leuke cadeaus voor mannen zijn! cadeau-vriend   1. Walking dead, seizoen 1, 2 en/of 3 (vanaf € 19,99) 2. Dit wordt jouw jaar! - Ben Tiggelaar (€ 9,95) 3. Happy socks, Bijenkorf (Giftbox € 29,95) 4. Shawl Bickley+Mitchell, Bijenkorf (€ 59,95) 5. Horloge SOHO, V&D (€ 49,99) 6. Diverse hippe boxershorts, Bijenkorf (vanaf € 16,95) 7. Koptelefoon, Bijenkorf (€ 69,95)  

Foto:Shutterstock - Wrangler

Reacties
Categorieën