Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Jubileum cadeaus; super leuke ideeën!

2 min
Hebben jij en je partner binnenkort iets te vieren? Investeer dan in een leuk cadeau (en in je relatie!). Hoe lang of kort je ook bij elkaar bent, er mag best bij stil worden gestaan, toch?

Wat geef je aan je lover?!

Een sieraad, inclusief een liefdesverklaring, is leuk, maar scoort niet echt hoog op de originaliteit ladder. Wil je echt voor de douze points gaan? Lees dan vooral verder!

Romantische stedentrip

Boek een stedentrip naar Parijs, Rome of Istanbul. Lekker samen cultuur opsnuiven en een weekend lang genieten van elkaar. Het mooiste cadeau is toch om te investeren in blijvende herinneringen? Met dé Hotelbon heb je een alvast leuk cadeau om te geven en kunnen jullie later samen de bestemming uitkiezen! hotelbon

Loveshoot

Boek bij een fotograaf een loveshoot voor jullie twee. Zo hebben jullie een leuke dag samen en het levert ook nog eens ontzettend leuke foto’s op!

Spontane date

Of verras je partner juist met een dagje weg. Koop kaartjes voor een wedstrijd van zijn favoriete club, ontvoer hem naar een concert of plan een (outdoor) activiteit. Bekijk hier een lijstje met te gekke activiteiten voor in de lente!

De scatch map

Zijn jullie een reislustig stel? Van snorkelen in de Caraïben tot dineren in Parijs: op deze scatchmap (€ 24,95) kunnen jullie samen jullie reizen in kaart brengen! De scratch map heeft een gouden kraslaag die je kunt open krassen om te laten zien op welke plekken jullie geweest zijn. scatchmap

Picture this

Foto’s vormen een persoonlijk cadeau om aan je beau te geven. Een polaroidcamera (€ 89,00) staat stiekem bij veel mensen op de wishlist! polaroidcamera Of om kleiner te beginnen: Wat dacht je van deze magnetische polaroidlijstjes (€ 13,95) voor op de koelkast waarop jij jullie leukste foto’s meteen van een leuke quote kan voorzien. polaroid-magneet Daarnaast zijn er tal andere items die je van jullie leukste foto’s kunt voorzien! Helemaal hip zijn tegenwoordig de afdrukken op hout. Zoek jullie gaafste foto uit en maak er een mooie grote print van bij bijvoorbeeld Foto op hout (al vanaf €19,95). foto-op-hout

Bongo bon

Over blijvende herinneringen gesproken, een belevenis bon van 'Eten & Drinken belevenissen' is een goede optie om een activiteit als cadeau te geven. Heb je meteen een stok achter de deur om het daadwerkelijk te doen! bongo     _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Inga Ivanova

Reacties
Categorieën