Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Workshop: Aftrekken 2.0!

2 min
Na vorige week is het seksleven van mij en mijn Amsterdamse vriendinnen niet meer hetzelfde. Althans, vooral van onze (toekomstige) mannen niet. Wij hebben namelijk een workshop aftrekken gevolgd, ofwel de 'Workshop Handjob'. Er ging letterlijk een wereld voor ons open. Lees het hier!

Voorpret

Nadat we super leuk contact hadden met de dames van Braaf en Stout werden we helemaal enthousiast gemaakt over de workshop aftrekken. Er zouden namelijk technieken voorbij komen die je in je stoutste dromen niet kon bedenken. Je begrijpt: Wij gingen direct overstag. Laat die technieken maar komen! Stiekem vonden we het best een beetje spannend, maar vooral de nieuwsgierigheid nam de overhand. We gingen met 10 meiden deelnemen en onze handjob-app draaide overuren: "Zin in, ik vind het nu al grappig", "Kan ik ook op twee tegelijk oefenen?", "Ik heb tegen mijn vriend gezegd dat hij moet klaarliggen als ik thuiskom" en "Zijn er proefkonijnen bij?". Nee, geen proefkonijnen, maar wel voor ieder een haast levensechte rubberen exemplaar om op te oefenen.

aftrekken

Wáát?! 21 manieren van aftrekken

De consulente kwam met een tas vol gear en een grote glimlach binnen. We hadden direct een klik en de sfeer zat er goed in. Na een korte cursus anatomie kregen we de technieken aangeleerd. Dit zijn er maar liefst 21! We keken elkaar ietwat lacherig aan en grapten dat we de mannen al die jaren flink tekort gedaan hadden. De technieken verschillen van hem opgewonden maken tot hem laten klaarkomen. Zo heb je bijvoorbeeld de techniek van het kommetje, waarbij je de handen in elkaar vouwt en deze als een kommetje over de eikel heen en weer beweegt. Hij zal je vingers voelen ribbelen wat hem zeker zal opwinden. Daarnaast zijn er nog 20 andere manieren welke je in 2 uur tijd uitgebreid uitgelegd krijgt. Met de rubberen piemel kun je zelf oefenen zodat je de technieken goed in de vingers krijgt. Niet lullen maar poetsen!

vriend-aftrekken

Diploma

De workshop kwam aan zijn einde en eigenlijk waren we allemaal erg verrast. Wat is er veel mogelijk! Met kramp in de kaken van het lachen, een goede dosis extra kennis en een heus diploma keerden we weer huiswaarts! Het was een mooie avond.

Zelf deelnemen?

Wil jij ook een keer met je vriendinnen zo'n workshop boeken? Super leuk als vrijgezellenuitje of gewoon voor de fun. Je kunt hiervoor reserveren bij Braaf en Stout voor € 125,- (voor groepen t/m 10) en voor iedere persoon extra komt daar € 10,- p.p. bij. Natuurlijk een schijntje voor de waardevolle informatie die je tijdens de workshop opsteekt! Laat je ons weten wat jouw ervaring was?

Foto meidengroep: Shutterstock - Werner Heiber

Reacties
Categorieën