Happy singles
Happy singles
1 min

De keerzijde van datingsites

1 min
De zomer loopt op z’n einde; je hebt genoeg geflirt, gesjanst, gedanst en getinderd, maar nog steeds geen leuke vent aan de haak geslagen! De datingsites heb je afgelopen jaar ook al uitgeplozen en je begint zelfs een aantal gezichten die voorbijkomen te herkennen. Nee, die datingsites zijn voor jou passé. Maar wat nu?

Online daten is niet zaligmakend

Anno nu hebben we een hoop mogelijkheden voor het zoeken naar een leuke partner. Je meldt je aan bij Tinder of één van de vele online datingwebsites en duizenden potentiële kandidaten komen aan je voorbij. Maar toch blijkt dit niet zaligmakend. Juist omdat er zoveel foto's zijn die je kunt checken, wordt men automatisch nog kritischer en dan met name op het uiterlijk. De term 'vleeskeuring' horen we dan ook geregeld voorbij komen. De contacten die gelegd worden zijn vaak vluchtig en gebaseerd op uiterlijke kenmerken. In principe hoeft daar niks mis mee te zijn, maar niet iedereen heeft zin om zichzelf online te zetten of geen tijd om hier energie in te steken.

Maar wat dan wel?

Is online daten niet (meer) aan jou besteed, ben je niet elk weekend in het uitgaansleven te vinden, maar wel op zoek naar een leuke partner? Dan ben je bij de dames van PUUR Relatiebemiddeling aan het juiste adres! Zij matchen zelfverzekerde singles in heel Nederland en zorgen voor kwalitatieve afspraken. Ouderwets gekoppeld worden, is dat iets voor jou? Ontdek het hier!

Iets voor jou?

Ben jij een leuke vrouw (of man!), ouder dan 30 jaar en sta jij open voor een duurzame relatie? Kijk dan eens op de website van PUUR Relatiebemiddeling. Deze dames zorgen voor kwalitatieve en passende matches, waarbij gebruik wordt gemaakt van hun expertise en netwerk. Er wordt geen foto online gezet, maar alle voorstellen worden afgestemd op jouw wensen en situatie. Daarnaast coachen ze jou om het beste uit jezelf te halen en mede daardoor is gebleken dat 80% van hun singles binnen anderhalf jaar een geschikte partner heeft gevonden. Goede deal! Puur-profielfoto

Foto bovenin: Shutterstock - Mckyartstudio

Reacties
Categorieën