Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Inspiratie: Leuke surprise voor je vriend of vriendin!

1 min
Er zijn natuurlijk vele manieren waarop jij je vriend of vriendin kunt verrassen. Maar wat zijn nou echt leuke originele ideeën? Wij geven je tips! Let love rule!

Favoriete cadeau

Het is altijd super moeilijk (vinden wij) om op het moment suprême een origineel cadeau te vinden voor je partner. Je kunt niks bedenken en je komt eigenlijk ook niks tegen waarvan je een 'yes' gevoel krijgt. Probeer daarom (en dit is heel belangrijk!) gedurende het jaar op te letten wanneer de ander aangeeft iets heel leuk te vinden. Schrijf het bijvoorbeeld in de notities van je telefoon. Als jij dan wilt uitpakken voor een verjaardag of andere reden, dan weet je zeker dat je scoort!

Zorg uit handen nemen

Zit de ander in een hele drukke periode? Dan kun je hem/haar waarschijnlijk het meest blij maken door een stukje zorg uit handen te nemen. Kook bijvoorbeeld iets lekkers, draai wasjes weg of help de ander met iets waar hij/zij tegenop ziet. Vaak kan zo'n helpende hand en iemand die zich om jouw bekommerd zó ontzettend fijn zijn.

Creatief

Hoe super leuk zijn creatieve en eigengemaakte cadeautjes? Je kunt denken aan het bakken van een taart voor zijn verjaardag of uitgebreid kokkerellen. Of maak bijvoorbeeld een leuke collage van jullie leukste foto's en laat deze op een poster drukken. En wat dacht je van een grappig filmpje in elkaar knutselen, waarin je aangeeft waarom je zo gek op de ander bent?! Je kunt het ook in een spannende hoek zoeken, door een vernieuwend lingeriesetje aan te doen en/of hem te verrassen met een spontane romantische avond door een spoor van waxinelichtjes in het huis neer te zetten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Kaartje voor een concert of ander uitje

Stiekem zijn 'to do' cadeautjes het allerleukst, vinden wij. Zet in dit geval wel even je eigen belang buiten spel, wanneer je de ander echt wilt plezieren. Ga daarom mee naar een belangrijke voetbalwedstrijd of pretpark als je vriend hiervan houdt of kies een leuk concert of theater (waar de ander van houdt!). Wil je het helemaal spannend aanpakken, zorg dan dat de ander van niets weet en blok enkel de datum in zijn/haar agenda.

Iets liefs regelen

Zoals je hierboven al een paar keer tussen de regels door hebt kunnen lezen, is dat de ander verrassen niet perse om dure cadeaus hoeft te gaan. Juist die attentie kan soms veel meer indruk maken. Daarom willen we je nog een aantal tips geven van kleine allerdaagse dingen die je kunt doen om de ander te verrassen. Denk daarbij aan een lief briefje op de tafel of in de tas achterlaten, een ontbijt op bed verzorgen, een picknick regelen of een leuke wandeling bedenken in het bos of strand. Easy does it!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën