Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

6 vragen die je jezelf moet stellen voordat je met hem het bed in duikt

1 min

Je bent vrijgezel en ontmoet bij het uitgaan ook nog eens een heerlijke hunk die aanstuurt op een one-night-stand. Wil jij dat ook? Prima, lekker van genieten! Maar stel jezelf wel deze 6 vragen voordat je spijt gaat krijgen.

1. Ziet hij er gelukkig uit?

Niks ergers dan een gast aan de haak slaan die vrij desperate op zoek is. Grote kans dat hij een jerk is omdat hij enkel behoefte heeft om te knallen of wanhopig op zoek is naar de liefde van zijn leven waardoor je nooit meer van hem af komt. Dus check even of hij eruitziet als een relaxte, ontspannen en gezellige kerel.

2. Kun je aan condooms komen?

Natuurlijk wil je het met zo'n onbekende gast wel veilig doen. Bedenk vooraf of jij of hij beschikking heeft over condooms en probeer ze anders nog ergens te regelen.

3. Ga ik hier spijt van krijgen?

Deze vraag is vrij cruciaal. We kennen allemaal dat moment dat je in aangeschoten in de kroeg staat en dat alles leuk en fantastisch lijkt. Maar er komt een moment dat je ontnuchtert...

4. Is hij vrijgezel?

Ook geen gekke vraag, voordat je dadelijk gestalkt wordt door zijn vriendin of vrouw waar jij niks vanaf wist.

5. Voelt het oke als ik hem nooit meer zou zien?

Bedenk vooraf of het voor jou oke zou zijn als het bij deze ene keer blijft. Is het die jongen waar jij al een langere tijd een crush op hebt? Dan kun je wellicht teleurgesteld raken als dit niet wederzijds is. Als je hem stiekem best wel leuk vindt, dan kan je misschien beter vooraf afwachten om te kijken of deze gevoelens ook bij hem spelen, in plaats van het bed in te duiken.

6. Ben ik to drunk to function?

Aangeschoten in de bar lijkt alles vaak nog wel goed te gaan, maar bedenk voordat je met hem meegaat dat je nog een lange weg te gaan hebt. Als je eigenlijk niet meer op je benen kunt staan, kun je deze sessie beter overslaan. We willen je de gênante situaties graag besparen ;)

Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën