Happy singles
Happy singles
2 min

Dronken verhalen en blunders met mannen, deel 2!

2 min
Na ons artikel met gênante verhalen door een slokje teveel, kregen we in de mail nog meer hilarische verhalen toegestuurd van onze lezers. Dus bij deze, dronken verhalen part 2!

1. Bekende huisgenoten

In een dronken bui ga ik met Benjamin mee naar huis. De volgende ochtend word ik brak wakker en trippel naar de badkamer voor een ochtendplasje. Onderweg kom ik een huisgenoot tegen die ik vaag ken: "Hé Kees, grappig dat jij hier woont". Hij glimlacht en vraagt of ik een leuke nacht met Noud gehad heb? "Ehh.. Noud?". Mijn hoofd maakt overuren. Woont Noud -mijn oud scharrel Noud- hier ook?? Help! Ik mompel iets van "ja, gezellig gehad" en vlucht het toilet in en verlaat daarna zo snel mogelijk het huis. Awkward.

2. Hotel troubles

Op een werk trip slapen alle collega's in een hotel en 's avonds is het in de bar met een groepje nogal gezellig. Vooral met Mark. En zo belanden wij iets later samen in een zacht hotelbed. Midden in de nacht, als hij snurkend in een diepe coma ligt, bedenk ik dat het toch slimmer is om de rest van nacht in mijn eigen bed door te brengen. Om hem niet wakker te maken, sluip ik vluchtig in de badjas van het hotel naar mijn kamer aan het eind van de gang. Eenmaal voor mijn deur besef ik dat de sleutel nog in mijn rokje zit, het rokje dat naast het bed van Mark ligt. Tevergeefs klop ik op zijn deur, maar hij slaapt onverstoord verder. Er zit niets anders op dan in mijn badjas naar de receptie te lopen voor de reservesleutel.. gênant.

3. Geeuw, ik val in zzzz....

Als ik Floris in de bar tegen het lijf loop, voel ik dat de spanning direct oploopt tussen ons. Om de zenuwen te bedwingen, tik ik het ene wijntje na het andere achterover. Niet echt slim, besef ik me te laat. Als ik met hem mee naar huis loop, voel ik pas hoe dronken ik ben, maar laat natuurlijk niks merken. In huis lopen we de trap op waarbij we elkaar en onszelf al zoenend half uitkleden. Dat was dan ook het laatste moment dat ik me herinner, want toen ik 's nachts wakker werd in zijn bed had ik nog steeds mijn ondergoed en één sok aan. 'Het' blijkt nooit gebeurd te zijn, maar wat wel precies dat kan ik me niet herinneren en heb ik ook nooit durven vragen.

4. Spijt

Als ik met Michael mee naar huis ga, voel ik al gauw een beetje spijt. Zo leuk is hij nou eigenlijk ook weer niet. In bed is het dan ook niet verder gekomen dan een beetje zoenen en 'voelen'. Toen ik wakker werd wilde ik eigenlijk stiekem weg sluipen, maar herinner met dat ik achter in op de hoogslaper lig. Balen!

5. Aiii... je bent niet single?

Hij, onbekende maar charmante man, pakt mij op een donderdagavond helemaal in tijdens het uitgaan. Hij blijkt Jonas te heten. Toen we elkaar helemaal wild hadden gemaakt in de kroeg, vroeg hij me mee naar huis. De volgende ochtend bleek helaas een enorme kater. Niet van de drank, maar van zijn vriendin die ineens binnen kwam zetten. Hij was dus geen vrijgezel, wat een lul! Het resulteerde in een enorme schreeuwende ruzie tussen die twee, ik bood haar mijn excuses aan en verliet direct het huis. Ik weet niet of ze aangekomen zijn, maar hoop dat zij inmiddels een andere leuke vriend heeft. Die Jonas is niet te vertrouwen, gelukkig ben ik hem nadien nooit meer tegen gekomen.

6. Pappie in tha house

Na het eindexamengala van 6-VWO sliep ik bij mijn toenmalige vriendje. Een beetje beschonken kropen we bij elkaar in bed, maar ik besloot toch nog even gauw naar de badkamer te lopen tegenover zijn slaapkamer. Enkel gehuld in mijn zwarte string liep ik de gang op en trok de badkamer deur open... om daar zijn vader tegen het lijf te lopen. Beginnersfoutje..

Foto: Shutterstock - Stokkete

Reacties
Categorieën